suzuki 600 gsx.r debriyaj
Reklamlar
-
27 Ağustos 2015, 16:46
selam arkadaşlar sanırım forumda fazla suzukici yok ama ben yinede çaresiz soruyorum 98 srad motorumuzun debriyaj maneti çok sıkı bildiğin taş ayaralardan halledemiyoruz ellerim kopuyor sıkarken . bunun sebebi nedir başına gelen varsa paylaşabilirse memnun olurum . teşekkürler.
Reklamlar
-
27 Ağustos 2015, 17:33
vabisciler adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar sanırım forumda fazla suzukici yok ama ben yinede çaresiz soruyorum 98 srad motorumuzun debriyaj maneti çok sıkı bildiğin taş ayaralardan halledemiyoruz ellerim kopuyor sıkarken . bunun sebebi nedir başına gelen varsa paylaşabilirse memnun olurum . teşekkürler.
Debrıyaj telını yaglamayı denedınız mı? Yada degıstırın...
-
27 Ağustos 2015, 17:46
vabisciler adlı üyeden alıntı
Debriyaj telini yaglayin. Olmassa debriyaj balatalarina bakilir
-
27 Ağustos 2015, 17:49
vallaha yağladık hatta hararet 72 den sonra dahada sıkılaşıyor. biriside yaylar serttir felan dedei ama anlayan birinden öğrenmek iyidir . malesef civarımızda motordan anlayan yok .
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)