Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Gösterge sorunu....ASYA

REKLAM ALANI
    mehmet_37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ASYA HERO 125CC
    Merhaba ustalarım Asya hero 125cc 2012 model motorum var göstergeler giderken yolda sürekli sapıtıyor misal kilometre 60-70 geliyor sonra kafasına göre 80 geliyor orda ileri geri 60 iniyor 80 birden çıkıyor ben sabit hızda çok süratli değilim fakat saçmalıyor sonra devir saati örnek devir daha tahminen ortalarda devrinde kullanıyorum ama devir saati hep sona dayanıyor biraz devir yükseltsem gösterge çubuk düşüyor yükseliyor sapıtıyor benzin göstergeside keza öyle ne yapabilirim bir çözüm göstergemi yeni alayım yoksa düzeltme şansımız var yenisini alırsam bulunduğum yerde yok orjinali farklı marka model uyan çıkarma lütfen yardım edin sinirlerimi bozdu artık bu durum.biraz takıntılı biriyim illa herşey düzgün tıkır tıkır çalışacak

Not=Konu dışı sadece merakdan mondial drift 125cc kendi motoruma göre kalkışlarda çok
    seri artısı nedir.?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mtgemlik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj pulsar-Rks 150s- Tvs apache rtr 200
    Bendede var aynı sorun. Kilometre saatinin içinde zemberek yayı var o bozuluyo titreşimden. Ben gösterge tablasının bağlantı vidalarının altına 1-1.5 cm kalınlığında plastik kauçuk parça koydum sorun düzeldi. Sende bir dene istersen.

mehmet_37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ASYA HERO 125CC
    teşekkürler denerim usta

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)