[Cr-02] Bmw R80 RT & [Cr-03] Suzuki GS 500 Café Racer Projesi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
helecanla bekliyoruz
alet temizmişde hocam nerden buldun böylesini?
-
Fikirlerin herzman hoşuma gitmiştir abi ortaya çıkardığın motosikletlerde öyle.
Devamını sabırsızlıkla bekliyoruz doğrusu
Benim fikrim böyle temiz bir motosikleti bulsaydım cafe racer'a çevirmeyi pek düşünmezdim :D
-
GaCCaLL adlı üyeden alıntı
helecanla bekliyoruz
alet temizmişde hocam nerden buldun böylesini?
Sahibinden.com'da gecirilen gunler, uzun telefon konusmalari ve biraz da sansin yardimi ile Mersin'den motorcu bi abimizden aldim
Mr.Yldrmdmr adlı üyeden alıntı
Fikirlerin herzman hoşuma gitmiştir abi ortaya çıkardığın motosikletlerde öyle.
Devamını sabırsızlıkla bekliyoruz doğrusu
Benim fikrim böyle temiz bir motosikleti bulsaydım cafe racer'a çevirmeyi pek düşünmezdim :D
Eyvallah kardesim. Cafe Racer felsefesi cogu kisi icin sacmaliktan ote birsey degil saygi da duyuyorum. Ama bazilari icinse mesela benim gibi, artik eski populeritesi olmayan, gozden dusmus bu tarz motosikletleri sadelestirip modern bi hale getirmek gercekten cok keyifli bir olay. Isim bittiginde daha temiz gorunecegine emin olabilirsin
-
-
chevy64 adlı üyeden alıntı
Gayet hos ama kafa bu kafa grenajlari cok hosuma gitmiyor. Biraz fazla buyuk sanki
-
Hayırlı olsun kolay gelsin.
-
-
Bu haliylede fena değilmiş. Kolay gelsin.
-
23 Temmuz 2015, 14:22
mhmtesk adlı üyeden alıntı
Bu haliylede fena değilmiş. Kolay gelsin.
eyvallah
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
29 Temmuz 2015, 10:17
Tasinmamiz sebebiyle artik bir garajimin olmayisi projeyi kisa bir sureligine durdurdu. Ancak gectigimiz gunlerde yine bu forumdan bi arkadasimizla ortak bir dukkan kiraladik ve burayi hobi amacli bir workshop/garaj haline getirmeyi planliyoruz.
Dun ancak gece saatlerinde donor motorumu garaja cekebildim ve biraz muhabbet esliginde soyma islemine basladim. Resimler surekli guncellenecek.
-
29 Temmuz 2015, 11:23
eski bmwler biralar burgerlar cafe racerler ilginç kafalar merakla takip ediyoruzz
-
29 Temmuz 2015, 11:31
YouSuffer adlı üyeden alıntı
eski bmwler biralar burgerlar cafe racerler ilginç kafalar
merakla takip ediyoruzz
Bunlar sadece public olarak yayınlayabildiklerim
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
29 Temmuz 2015, 17:18
fiyat bilgilerini de paylaşmayı düşünür müsünüz. motoru kaça aldığınız, belli başlı işlemlerin kaça malolduğu falan.
-
30 Temmuz 2015, 10:07
-
03 Ağustos 2015, 08:09
-
04 Ağustos 2015, 11:37
-
04 Ağustos 2015, 12:10
-
10 Ağustos 2015, 11:44
@Huceyn arkadasimizin az once aramiza dahil ettigi yeni cafe racer donorumuz Suzuki Gs 500 ( Cr-03 )ile ilgi tum bilgileri, mekanik ve gorsel calismalari bol bol resim ile bu konu altinda bulabilirsiniz. Guzel bir proje daha olacak gibi
-
10 Ağustos 2015, 18:43
Tequ adlı üyeden alıntı
@Huceyn arkadasimizin az once aramiza dahil ettigi yeni cafe racer donorumuz Suzuki Gs 500 ( Cr-03 )ile ilgi tum bilgileri, mekanik ve gorsel calismalari bol bol resim ile bu konu altinda bulabilirsiniz. Guzel bir proje daha olacak gibi
http://i.ressim.net/resimler/2015/08...3_19730142.jpg
bu gs500ü sen aldın demek. görmüştüm ilanda.bende benim gs500ü cafe racer yapayım demeden motor arızası yaşadım. anca haftaya çıkarabilicem heralde sana başarılar dostum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)