Maalesef Adana dayız. Buyrun gelin biz ısmarlayalım bişeyler.
Maalesef Adana dayız. Buyrun gelin biz ısmarlayalım bişeyler.
Suzuki Türkiye el değiştirme dönemine girmiş. Boyner ve metro adını duyuyoruz. O yüzden tr deki tekelcilere de fazla para kaptırmamak için bu kadar gecikme yaşandı. Ama yinede parçalar elimize ulaşmaya başladı. Bizi izlemeye devam edin :p
Bir gün duke 200 gibi köşeli meli bir motoru verip elinize "alın yapabiliyosanız bundan yapın ulen" diyip ağlayarak uzaklaşacağım.
Işte bunlar hep kıskançlık.
ben hala işin mali boyutundayım aslında... paylaşmadınız şu rakamları bi
Challenge accepted
Aklındaki motosikletin bizim tarafımızdan ne kadara yapılabilecegini merak ediyorsan marka model soyle, sana asagi yukarı bir fiyat verelim Kendin bir projeye baslamak niyetindeysen zaten maliyetleri internetten cikartabilirsin kolayca
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Yapmış yav adamlar. Bence güzel de olmuş. http://bikeportal.in/img/news/1202/g...5ace5b398e.jpg
Gectigimiz gunlerden telefonda kalan bir kac resim daha ekleyeyim. 2.5mm den kestirdigim koltuk sacını saseye oturtma islemini tamamladık. Bükümleri de verdikten sonra gerekli olculeri de alıp custom leather ustası Yusuf Pehlivan'ın guvenilir ellerine bıraktık
GS500 icin ilk parti siparisler de geldi. Birkac gun icinde beklenen tum parcalar elimize ulasmıs olacak ve blok yeniden ustamızın maharetli ellerinde bir araya gelecek (Şef'im saygılar )
Resimleri goremiyorum bendemi sorun var acaba
Ben görüyorum sıkıntı yok.
Bende görüyorum. İyi bakın bakalım belki Görürsünüz tabi uslu birer çocuk da olmanız lazım
Projede sona iyice yaklastık. BMW en gec 1 hafta icinde test surusleri icin garajdan cikmis olacak. Son dokunuslar olarak tabir edebilecegim bir kac resimle devam edelim.
Koltuk sasesine küçük dokunuslar
Astar oncesi son hali
1 saatlik emegimin uzerine, azıcık da ben zımpara atayım diip 2 saat de Erkan başgan tarafından zımparalanan deponun astar oncesi son hali. Bebek poposu gibi yemin ediyorum
Astar uygulaması
Son iki resim de BMW icin Yusuf Pehlivan tarafından yapılmıs koltuk calisması. Ellerine saglik abi yine muazzam bir is olmus.
Bugun boya isini de bitirip birlestirmeye basliyoruz.Yurt dısındaki parcalarında bugun yarın gelmesiyle cönavar ayaga kalkacak yavas yavas
Sele mükemmel görünüyor. Ellerinize sağlık, bitmiş halini merakla bekliyorum.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
Eyvallah dostum. Bitmis hali cok yakında
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:20 ----------
Sele ile ilgili daha fazla detay resmi ve abimizin diger calısmaları icin https://www.facebook.com/media/set/?...9157266&type=3 linkine tıklayabilirsiniz.
Gs500 ağır bakımları bitmek üzere. Amortisör keçeleri sübab lastikleri ve debriyaj seti orjinal olarak elimize geldi. Tasarım haftaya şekillenecek. Bizi İzlemeye devam edin
Sele su alacak sanki? Konsepttir yağmurda dışarıda kalmaz derseniz anlarım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)