[Cr-02] Bmw R80 RT & [Cr-03] Suzuki GS 500 Café Racer Projesi
Reklamlar
-
05 Kasım 2015, 22:06
CT.ATC adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim hocam. Artık diğer projeyi 2 zamanlı birşey ile taçlandırmak lazım bence, bizim buralarda planet 5 çok var sağlam bir street tracker yapılabilir, sıfır parçaları da mevcut silindir piston vs hatta rus mali, sıfır gösterge panelini 35 liradan kendi motoruma takmıştım old school bir görüntüsü var var beğeneceğine eminim, mct göstergesinden kurtulmak istersen
tek sıkıntısı eski kamyonlar gibi sürekli bir aşağı bir yukarı gidiyor sabit değil ibre
) dediğim gibi sağlam bir rus 2 zamanlı dişli lastikler falan military konseptinde harika olur
2 zamanlı motorlar buyuk sıkıntı dostum.Ama uygun fiyata dekor olarak kullanacagımız bir makine yapılabilir
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Reklamlar
-
10 Kasım 2015, 21:46
Efenim, gs500 sahibi olarak sizin şu projeyi bitirmenizi bekliyorum. bende benim gs500ü cafe racera çevireceğim ama ilham alıyorum sizden. şu sele şasesini yenilemeniz güzel olmuş. tek kişilik olacak sizinki. ben aynı kaynağın biraz daha uzununu yapmayı düşünüyorum. çalışmalarınızı bekliyorum.
-
11 Kasım 2015, 12:58
Mamba09 adlı üyeden alıntı
Efenim, gs500 sahibi olarak sizin şu projeyi bitirmenizi bekliyorum. bende benim gs500ü cafe racera çevireceğim ama ilham alıyorum sizden. şu sele şasesini yenilemeniz güzel olmuş. tek kişilik olacak sizinki. ben aynı kaynağın biraz daha uzununu yapmayı düşünüyorum. çalışmalarınızı bekliyorum.
Haklisin bu proje cok uzadi ama elimde olan birsey yok. Projeyi Erkan abi ile bu hale kadar getirdik ve k100 e gectik. Geri kalan kisimlari icin proje sahibi arkadasin da gayretine ihtiyacimiz var ancak kendisi ortalarda yok. Bakmayin 2 hafta deadline verdigine arkadasin. Gs500 bize k100 ise musteriye ait bir proje oldugundan k100 uzerinde duruyoruz surekli. En kotu ihtimalle k100 ile birlikte cikar
-
14 Aralık 2015, 17:13
-
17 Aralık 2015, 11:02
Moderatör
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. |
|
Sebep: Konu sahibinin isteği üzerine bir süreliğine kilitlenmiştir |
|
|
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)