eski pastel veya mat tonlar daha güzel gösteriyor hakikaten.
arkadaşın dediği gibi km göstergesi, plakalardaki somunlar birde stoptaki parlak vida göze çarpıyor (çok ayrıntıya takılıyorum belki ama)
k1 ise ayrı bi bomba olur
takipteyiz
tebrikler güzel bir çalışma olmuş fakat ilk hali de güzeldi...
gs 500 de durum nedir merak içindeyim takipteyim
kolay gelsin.
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Vay vay vay vay. Maşallah.
Tebrikler. Facebook dan da takipteyiz.
Ilanimizin yayinlandigi ikinci gun 'The Sergeant' ona iyi bakacak yeni sahibini buldu. Ticaretin yani sira 2 guzel abimizle tanisma firsati da bulmus olduk ve az once Istanbul'a yolcu ettik. Simdi K100 ve Gs 500 ile ilgenme zamani
Forumdan da ilan ile ilgili gorustugumuz arkadaslara ilgileri icin tesekkur ediyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:39 ----------
Bu da veda resmi
Alanada satanada yani sanada hayirli olsun.
K1 cok fotolu paylasim bekliyoruzzz
Evet arkadaşlar uzun süredir giremediğim için foruma sevgili mali den papara yedim baya :p Yoğun özel hayat ve iş hayatım nedeniyle neredeyse tüm parçaları elimde olan Gs biraz gecikti. Hatta atölye yi de ihmal ettim. Ancak proje ve renk konusunda ki kararsızlıklarımı aldığım terapi sayesinde çözdüm:p güzel haber olarak ortalama 2 hafta içinde ömrümüzde gördüğünüz en güzel gs500 geliyor. Hatta bu bitmeden ikinci bir süpriz de geliyor. Kaming sun yani:p
Workshop yatirimlarina tam gaz devam
Boru bukme makinemiz de geldigine gore oradan buradan dolanan manifoldlara baslayabiliriz
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:36 ----------
1 ustte yorum yapan arkadasin mekanik aksamı bugun itibari ile tamamen bitmis olup ısıya dayanıklı astar ve boya uygulaması icin hazır.
Bu da bugunku airbrush calismam
Yarın buyuk gun. K100'un motor blogunu indirip parcalayacagiz. İceride bizi nasıl bir manzara bekliyor gercekten cok merak ediyorum
Tekrardan merhaba arkadaslar. Konuya olan ilgi gercekten gozlerimi yasarttı
Rmw03 (Gs500) icin startı verdik. Koltuk sasesini tamamen kesip yeni bir sase imal ettik.
Su anda sac uzerinde calısıyoruz. Bitirdigimizde bir kac resim daha ekleyecegim. Rmw04(K100) icin baska bir konudan devam ediyoruz. Gorusmek uzere
Koltuk sacı da tamam. Deri calisması icin Yusuf Pehlivan'ın kapısını calacagiz bugun. Sanırım bu sefer devekusu derisinden bir calisma yapacagiz
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:30 ----------
39t arka disli yerine tornadan dumani ustunde taze taze cikan 45 t siparisimiz de geldi
Müthiş ilgiye teşekkür ediyorum arkadaşlar.
GS icin siparis edilen lastikler de elimize ulasti
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:42 ----------
Proje sahibi arkadas askeri bir motosiklet yaratma fikrinden vazgecemedigi icin hırcın birsey olsun istedik. Zaten su posttan sonra disli lastiklere sahip askeri, yani yine haki yesil bir motosikletin spoilerini vermis bulunuyorum Bu sefer mat yerine metalik bir calisma yapacagiz
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Bu işi adana da yapıyorsunuz sanırım, ben de kahramanmaraştayım yolunuz düşerse buralara hafta sonu birebir tanışmak isterim tequ, yazın olsa sırf bu yüzden gelirdim yanınıza ama yine de belli olmaz işim
Teşekkür ederim hocam. Artık diğer projeyi 2 zamanlı birşey ile taçlandırmak lazım bence, bizim buralarda planet 5 çok var sağlam bir street tracker yapılabilir, sıfır parçaları da mevcut silindir piston vs hatta rus mali, sıfır gösterge panelini 35 liradan kendi motoruma takmıştım old school bir görüntüsü var var beğeneceğine eminim, mct göstergesinden kurtulmak istersen tek sıkıntısı eski kamyonlar gibi sürekli bir aşağı bir yukarı gidiyor sabit değil ibre ) dediğim gibi sağlam bir rus 2 zamanlı dişli lastikler falan military konseptinde harika olur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)