Biraz bu lastiklerle kullandıktan sonra disli lastik ile degistirme dusuncesi var sahibinin.Daha vahsi bir gorunume sahip olacagını dusunuyorum ben de
Aynen dostum alısılmısın dısında bir renk tercihi oldu ancak cıplak gozle cok dahafarklı duruyor
O kırmızıelcikler motorun eski elcikleri.Sanırım Kızılay'ın dagıttıgı elciklerden bu
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
selenin su almaması için ayakkabı mont gibi ürünler için kullanılan su ve toz kovucu nano sprey ürünler var onlardan kullanırsanız su nüfuz ekmeden akar gider. bahsettiğim ürünün bir çeşidi deichmanda vardı kullanıyorum gayet işe yarıyor.
@yasdal bu sorunu dile getirdiginde koltugu yapan abimizle konuyla ilgili gorustum. Derinin alti komple lateks kapli dolayisiyla dikis deliklerinden su almasi mumkun degilmis. Dedim ya isinin ehli bir usta. Bizim aklimiza bile gelmemisken kendi onlemlerini almis
Yine de oneri icin tesekkur ediyorum
çok boşladınız hakkaten bu aralar :D
seri üretimi devam etmeyen modellerin kesilip biçilip konserve kutusuna benzetilmesine karşıyım
Var dostum resimleri az sonra yukluyorum
Cok ozur diliyoruz Kisisel bir kac seyle ugrastıgımdan dolayı burayı pek guncelleyemedim. Birazdan resimlerle ve detaylı bilgilerle geliyorum
Anlıyorum. İlk cikisa dogru yonlendirelim sizi
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Şu çalışmaya konserve kutusu benzetmesi yapıldı ya benim içim acıdı resmen Değişiklik olmasa da yeni fotoğraf istiyoruz mümkünse çekildiği çözünürlükte, ben hepsini detaylıca inceliyorum çok hoşuma gidiyor.
www.capitalcitychoppers.org
Evet arkadaslar kısa bir aradan sonra tekrar burdayız. İlk once vaktimizi alan 2 husustan baslayalım.
Leathercraft ustamız Yusuf abiyle logo anahtarlık calısmamız.
İkinci olarak daha once cok kotu muamele gormus ve tarafımızdan kurtarılan bu genc arkadas. 93 model K100 (1100). Su an sırasını bekliyor.
Daha onceden anlastıgımız arkadasla fikir ayrılıgına dusmemiz sebebiyle anlasmamızı feshettik. Bunun uzerine yeni bir renk ve koltuk uzerindeki isim calismasının iptali ile ilgilendik. Cektigimiz resimleri yuklemek icin anca fırsat bulabildim. Tanıstırayım: " The Sergeant "
Surecteki fotografları yuklemedim. Daha sonra gormek isteyen olursa yine buraya ekleyebilirim.
Sosyal medya uzerinden yaptıklarımızı paylasabilmek adına kendimize Retro Moto Works adını verdik. Yeni acmis oldugumuz facebook ve instagram sayfalarından da bizi takip ederek bize destek olabilirsiniz.Daha onceden Cr-01,02,03 olarak belirledigimiz motosiklet adlandırmalarını da RMW01,02,03.. seklinde degistirdik.
Instagram hesabımıza buradan,
Facebook sayfamıza ise buradan
ulasmaniz mumkun.
Elde ettigimiz ses icin videoyu izleyebilirsiniz.
https://youtu.be/VYDsigqvhZg
Ayrıca kesilip bicilip teneke haline getirilen motosikletlerden hoslananlar bu linkten ilana ulasabilir.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7114717/detay/
Öncelikle çalışmanızı tebrik ediyorum, vede başarılarınızın devamını diliyorum. Bence motosikletin ilk hali daha şık ve alımlı duruyordu.
Retro yapılacaksa biraz daha uğraşılıp , örneğin far led ve daha güzel göstergeler , daha canlı bir boya uygulanabilirdi. Biraz daha teknoloji
karışıklı bir motosiklet olmasını dilerdim. Yanlış anlamayın emeğinize ve yaptığınız esere saygım büyük ama o ilk halini gördükten sonra bu
motosikletle arasında seçim yap deseler kesinlikle ve şüphesiz ilk halini seçerdim.
Gerçekten çok başarılılar. M.Ali abi, tebrik ederim. Takipçiyim
Ama şu MCT göstergesi
en çok ta bu tenekenin renginin değişmesi sevindirdi beni :D
mavi rengi gorunce cok uzulmustum. bu motosiklet mat siyah ya da haki yesil olmali dedim icimden. bu haliyle mukemmel olmus ellerinize saglik. bir ara canli olarak gormeye de gelmek isterim ;)
Mutlu sonla bitmesine sevindim
Bu tarz işler için çok geç kaldık ülke olarak. Gördükçe seviniyoruz hep beraber.
Yeni projelerinizde de başarılar dilerim
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Hocam çok başarılı bir proje olmuş devamını bekliyoruz.Depo rengi olması gerektiği renk bence
Bizi Öldürmeyen Şey Güçlendirir !
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)