Tam olarak anlayamadım su alacak derken. Altı boş ve koruma olan bi sac var
Tam olarak anlayamadım su alacak derken. Altı boş ve koruma olan bi sac var
Yağmurdan sonra elimizle seleyi şöyle bi siler bineriz hani motora. Altında sünger var değil mi ? Süngere su geçip oturduğunuzda sizi sırılsıklam etmesin ?
iyi de sele deri , deriden su geçmez ki
Bu dikiş delikleri bir tek bende mi böyle bi kaygı uyandırdı niye bu kadar şaştınız anlamadım ki?
Çok iyi çalışıyorsunuz fikirlerde süper. Ortaya çıkanlarda
İmrendim
"Edeple gelen lütufla gider"
dikildikten sonra orda öyle bir delik kalmıyor ki
Dikildikten sonra buyuk olcude delikler kapaniyor. Ilaveten cesitli izolasyon calismalari da yapildi. Deri altinda ise alisagelmis sunger disinda su tutmayan bir malzeme kullanildi.
Ama tum bunlara ragmen haklisin dostum illaki su girisi olacaktir yagmurda kaldigi takdirde. Ancak yine soyledigin gibi konsept araclar oldugundan biraz daha ozen istiyor. Belirli araliklarda badem yagi ile yaglamak deriyi canli gosterip ayni zamanda omrunu uzatmasi gibi . Disarida yagmur yagarken yada yaz gunesinin altinda da oylece birakilmamali tabiki ama surus aninda yakalanilan yagmurda herhangi bir sorun yasanmaz
Peki ruhsatta ne gibi değişiklikler yapılıyor ve bu değişiklikler için ne kadar ödeniyor?
Nasreddin hoca düşünce, "bana eşekten düşeni getirin" demiş, o misal. Zamanında cruiser bi motoruma yaptırmıştım, ortasından beyaz şerit geçiyo falan çok cici bi koltuk. Bi yaz yağmuru sonrası üstüne oturunca, altını ıslatmış oğlan çocuğu gibi gezmiştim ortalıkta. Daha bitmediyse derinin altındaki süngeri muşamba gibi bişiyle kaplamak belki sorunu çözer. Sadece deri ıslanır hemen de kurur sonra. Yalnız bahsetmedik belki, süper görünüyor. Ellerinize sağlık
Gökhan YAŞDAL
Eger ruhsatta gecen renk uzerine bir calisma yapiliyor ise hicbir degisiklige gerek yok. Ruhsata renk degisimi yapilacaksa forumda izlenmesi gereken adimlar ve ucretler mevcut dostum
Bahsettigim izolasyon calismalarina o da dahil Yapan abimiz isinin ehli gercekten. Ayni zamanda da motorcu oldugundan olasi sorunlar icin onlemlerini ozenle aliyor. Yorum icin de tesekkur ederim. En kisa zamanda motosiklet uzerinde resmini paylasicam selenin
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Depo boyasının da bitmesiyle artık parcaları birlestirmenin vakti geldi diye dusunduk Depoda kullanılan boya YKY sedefli mavi, diger bir anlamda GSXR mavisi. 5 gun suren boya sureci 11 asamadan olusuyor ama bu 11 asamayı saymayacagım simdi
Gunese ciktigindaki ısıltı gercekten harcanan emege degiyor
to be continued
Allam kafayı yicem renk süper ya tam benim kafadasınız renk konusunda
koltuktaki kahveyi görünce ben daha pastel kahve tonu hayal ettim niyeyse. Bitince bakalım nasıl duracak.
Yine makina 10 numara olucak belli oldu ellerinize saglik
Yalniz depo ile derinin rengi kendini ayiriyor biraz, depoya krem tonlari desen vs. Yapalabilir sanki.
Bu renk tercihi bizim değil arkadaşlar. Biz bu renkleri yapmak durumundaydık. Ancak yinede yakından görmek gerekiyor fotoğraf gerçeği yansıtmıyor :p
Üstad eline sağlık. Biliyorsun projelerini her zaman beğenir ve takip ederim. Bu projende de CR2'de süper bir şey çıkacağı çok belli.
Geçen seferki 8Ball'a aklım gitmişti hatta babama şaka maksatlı bizim palio'yu satıp alalım filan demiştim şuan ki BMW'de süper fakat dikkatimi çeken bir husus oldu. Lastikleri 8Ball'da ki gibi iri diş lastik taktırmayı düşünüyor musun görüntüsü daha hoş oluyor bana göre ?
Tekrar kolay gelsin elinize sağlık
Renkler hem canlı, hem tonları harika hemde çok dikkat çekici. Ortaya inanılmaz dikkat çekici bir motor çıkacak gibi duruyor.
Büyük ihtimal o elcikler de değişecek ama kırmızı rengi şimdiden itici duruyor belirtmeden edemeyeceğim
Güzel bir çalışma oluyor elinize sağlık
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)