geçen yıl aldığım ve hala garantisi devam eden motorsikletimin çekişinden ve sesindeki değişikletn dolayı servise gönderdim servis egsozun değişmesi gerektiğini ve bunun için 85 ytl verilmesi gerektiğini belirtmişler ben motorun garantisinin daha devam ettiğini bu işlermin garanti kapsamında yapılması gerektiğini belirttim fakat servisten olumlu bir yanıt alamayınca ramzey motorsiklet firmasını arayarak firmaya olanları anlattım firmadan benim telefon numaram alındı veservisle konuşacaklarını egsozun garanti kapsamında olduğunu bildirdiler. ben ramzey firmasından gelecek telefonu bekleyerek 1 - 2 saat geçirdikten sonra servise tekrar gittim sevis firmann bu konuda kendisini aramdığını bildirdi bende tekrar firmayı aradığımda tekrar telefonumu istediler birazdan bana döneceklerini bildirdiler. ben tekrar 1 - 2 saat sonra servisis aradım servisten kendisini aranmadığını tekrar bildirdi ve egzosu değiştimiyeceğini bildirdi bu şekilde 3 defa daha servis ve ramzey firmasını aradım ve sonuç alamayınca bende üşenmeden motorumu incelemeye başladım ve fark ettim ki civatalar ve egzos contasının gevşediğin fark ettim contaı ve saplamalrı değiştirdiğimde sorunun ortadan kalktığını fark ettim maliyeti bana 15 ytl oldu bir sorun yok motor eskisindende güzel çalışır oldu. benimle ilgilenmeyen ramzey servisi ve ramzey firmsaına yardım etmediklerinden dolayı çok teşekkür ederim.onlardan tek ricam motor işleri yerine başka bir işe girmeleri özellikle insanlardan uzan bir iş seçmeleri)
beni dinleyen arkadaşlara çok teşekkürle ederim.