Yeni bir Cafe Racer projesi. Donör secimi icin fikirlerinizi rica ediyorum !
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Cb 750'yi görmek bile heyecanlandırıyor Şimdiden kolay gelsin
-
Ben virago derim.
Lakin itiraf etmek gerekirse satmakta olduğun motor alayından daha güzel bence hocam.
-
ülgenhan adlı üyeden alıntı
Ben virago derim.
Lakin itiraf etmek gerekirse satmakta olduğun motor alayından daha güzel bence hocam.
Farkındayım dostum. Dun bi telefon geldi sadece merhaba demek icin aramis.Tek bir sorum olacak bu makine satılırmı kardes yapma allah askina ! dedi
Piyasada R80GS cok.Olmadı alır aynısından bir tane daha yaparım diye teselli ediyorum kendimi. Ancak cok iyi bir kar bıraktıgı icin satmaktan yana kullandım tercihimi.
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
kaça sattınıztakipteyim.
-
Maliyet ve satis fiyatını yarın noter islemlerinden sonra konussak daha iyi olacak gibi
-
Tequ adlı üyeden alıntı
Farkındayım dostum. Dun bi telefon geldi sadece merhaba demek icin aramis.Tek bir sorum olacak bu makine satılırmı kardes yapma allah askina ! dedi
Piyasada R80GS cok.Olmadı alır aynısından bir tane daha yaparım diye teselli ediyorum kendimi. Ancak cok iyi bir kar bıraktıgı icin satmaktan yana kullandım tercihimi.
Olur da parasal durumum düze çıkarsa ben de isterim vallahi
-
GS500 çok güzel olmuş bu şekilde ilk defa gördüm.
-
Gs500 tercih edersem hem fiyatının cok uygun olması hem de kucuk dokunuslarla resimde gordugunuz hale gelebilmesi ana etkenler olacaktır. Bakalım 2-3 gunum var karar vermek adına.
-
13 Temmuz 2015, 15:00
Bence bi tane daha r80gs alın, içlerinde en güzeli o görünüyor
-
13 Temmuz 2015, 15:03
hatmatkat adlı üyeden alıntı
Bence bi tane daha r80gs alın, içlerinde en güzeli o görünüyor
Farklı motosikletler,farklı sistemler denemek tecrube edinmek istiyorum aslında. Ama viragodan vazgecersem BMW'ye donecegim gibi.
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
13 Temmuz 2015, 15:03
Gaziantep'de yaşıyorum 8ball'ı yaptığından beridir dikkatle ve zevkle takip ediyordum. Gaziantep'e geldiğinde yeni sahibinin yanında bu motora kesinlikle bakıcam. Bana eğer mümkünse Gaziantep'de kime sattın sattığın kişinin ismini verebilir misin yanına gidip motoru inceliycem :D
-
13 Temmuz 2015, 15:07
Mr.Yldrmdmr adlı üyeden alıntı
Gaziantep'de yaşıyorum 8ball'ı yaptığından beridir dikkatle ve zevkle takip ediyordum. Gaziantep'e geldiğinde yeni sahibinin yanında bu motora kesinlikle bakıcam. Bana eğer mümkünse Gaziantep'de kime sattın sattığın kişinin ismini verebilir misin yanına gidip motoru inceliycem :D
Arkadas 2 yıldır Antep'te calisan bir ingiliz. Yerini,adını vs. kendisine sormadan veremem zira gavurlar bu konuda nedense cok hassas oluyorlar Ama illaki goreceksin caddelerde.İlk isi bir aksam piyasa yapmak olacaktır eminimki
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
13 Temmuz 2015, 15:10
Bmwden sonra Virago ve cb750 en cok uzerinde oynamaya musait modeller, bide kawasaki er-5 arka kuyrukta oynanirsa farkli olur nette bikac ornegine rastlamistim.
-
13 Temmuz 2015, 15:13
chevy64 adlı üyeden alıntı
Bmwden sonra Virago ve cb750 en cok uzerinde oynamaya musait modeller, bide kawasaki er-5 arka kuyrukta oynanirsa farkli olur nette bikac ornegine rastlamistim.
Aynen dostum. Viragoda en cok V seklinde uzanan kromaj bloguna takıldım.
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
13 Temmuz 2015, 15:14
BMW olmazsa virago ya da gs500 güzel görünüyor takipteyiz
-
13 Temmuz 2015, 15:23
Er 5 in seleyi klasik ingiliz motorlari gibi yapilsa goze daha hos gelir bence alttaki biraz spor kacmis
Kawa er5
Bide nette beyaz virago vardi cafe tipi ama o cok hos duruyordu bulursam eklerim
-
13 Temmuz 2015, 15:26
chevy64 adlı üyeden alıntı
er5 lerin yasi cok kucuk dostum ya. 2000'den yukari olmamali bir motosiklet. Bahsettigin beyaz viragoyu gordum.Gercekten guzel bir calisma olmus.
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
13 Temmuz 2015, 15:32
kim ne diyorsa
Suzuki GS 500'e 5 fazlasi...
-
13 Temmuz 2015, 15:39
Suzuki gs500 diyince bi ara bende cok inceliyordum netteki projeleri ordan gs e alternatif er5 kalmis aklimda.
Hatta benim bmwyi de gecen yaz cafe tipi yapmistim sonra rahat edemedim suanki haline cevirdim
Gecen sene uzerinde ugrasirkenki hali
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)