R60 cafe racerdan cok klasik tarza daha yatkın gibi duruyor.
R60 cafe racerdan cok klasik tarza daha yatkın gibi duruyor.
Ben virago hoşuma gitti.
Cafe racer dedigin kupon motor zaten.Konfor aramak yanlıs olur
gs 500 diyorum
Benim motor servisten çıksa ben yapıcam cafe racer
Gs 500 cafe racer için gayet güzel dostum ama türkiyede gs 500 ilk ben yapmak istiyorum girme o işe :D
Merhaba Tequ, Husqvarna Nuda 900R (avatarımdaki fotoğraf) eğer bütçen 30 binlerde ise bu motordan alıp çok acayip birşey yapabilirsin, sesini şeklini RJ takip edenler bilir. Eğer sen yapmazsan bi 5 yıl sonra kesin ben yapıyorum ama haberin olsun
GS 500'un bu kadar hit alacagini hic dusunmemistim acikcası
Şahinbeyde olacak motor.Yabancı bi firma da lojmanda kalıyor adı Vincent.Mail adresini verebilecegini soyledi.
Butceyi 30bine yukseltip boyle bi projeye giremem su anda malesef Girsem de alıcısını bulmam cok zor olur diye dusunuyorum
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Ben de hem düşük bütçeli hem de tam olarak cafe racer ruhuna uygun olması için MZ veya Jawa'yla bu yollara atılmayı düşünüyorum.
Merhaba,
Keşke ankette açsaydınız, oylama daha kolay belli olurdu tarafınızdan Son karar sizin yine de ..
Kazasız belasız
Ne guzel degil mi
Aslina bakarsan bulamadim
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:44 ----------
Bu sabah CBX 750'ye takıldım. Bir satıcı buldum o da telefonunu koymamıs. Hic sevmedigim halde mesaj atmak zorunda kaldım. Bakalım hayırlısı
Orjinal hali bile cok guzel degil mi sizce de ? Bir de motosiklete soyle bir bakinca yapilacak degisikliklerin gozunun onunde canlanıyor olması cok onemli proje icin bence. BMW'de de aynisi olmustu
sayın tegü bey;
hayırlı bir iş yapmak istiyorsanız kuşa çevirdiğiniz R80'i eski haline dönüştürecek bir çalışma yapmanızı reca eder, öncekisi gibi patlak olmamasını umduğum procelerinizde muvaffakiyetler dilerim.
imza
ORGY-SEV (orjinal motor sevenler derneği) adına kuvvetmira.
hahha motosiklet camiasının Panter Emel'i
Bu arada sırf cafe racer yapmak icin hayabusasını satan adamlar var aramızda xt600 E 'den bir proje yapmayı dusunuyor su sıralar. Ozellikle sana ithaf edecegim o projeyi
Secenekler dısında da olsa dun CBR 1100 XX sahibi biri ile gorustum. Anlasabilirsek onu kusa cevirmeyi planlıyorum
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)