Motor bloğundan gelen çok hışırtılı ses
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Allah razı olsun, tecrübeniz sizin için sıkıntılı olsada benim gibi acemiler için aydınlatıcı ve yol gösterici, hem motosikleti tamir ederken sıkıntı çekip hemde bunları bizimle paylaşarak, yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
-
O nası bir pastır öyle. Motorun içine su mu girmiş ? Aşınma olmamış mı külbütörde ? temizleyince düzeldi mi çalışması, sesi falan.
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
O nası bir pastır öyle. Motorun içine su mu girmiş ? Aşınma olmamış mı külbütörde ? temizleyince düzeldi mi çalışması, sesi falan.
yüksel66 adlı üyeden alıntı
Allah razı olsun, tecrübeniz sizin için sıkıntılı olsada benim gibi acemiler için aydınlatıcı ve yol gösterici, hem motosikleti tamir ederken sıkıntı çekip hemde bunları bizimle paylaşarak, yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
Rica ederim.herkes tecrübelerini paylassa buralar çok sağlam olur. ;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:51 ----------
Benzinle iyice temizledim.fircaladim. yağ filtresinden inanilmaz pislik yapismis.sonra toplayınca saat gibi çalıştı.
-
eline sağlık kardeşim.. seni bir süredir takip ediyorum. adamımsın.
-
Permatiq59 adlı üyeden alıntı
eline sağlık kardeşim.. seni bir süredir takip ediyorum.
adamımsın.
Teşekkür ederim ne demek!müsait olabildigimce yasadigim problemleri aktariyorum ;)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)