Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hava filtresi mi acaba? YArdım edin da

REKLAM ALANI
    thebalatt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık bir motorum yok
    iyi günler, benim motorumda ilginç bir sorun vardı hala var. Sabit gazla gidince motor bi ileri bi geri bırakıyor sabit hızla gitmiyor yani. Sanki gazı çekip bırakmış gibi yada bir engel varmış gibi. Neyse antep'te götürdüm tamirciye krankta sorun var dedi krankı değiştirdi. Bayağı masraf gitti, sonra erzuruma geldim o sorun yine başladı. Buradaki tamirci abi dedi ki sorun hava filtresinde (Hava filtresini benden önceki sahipleri iptal ettirmişler. hava filtresi yok yani kapağı dahi yok.) Şimdi hava filtresi arıyorum bulamıyorum.

Yardım edin, sizce sorun havafiltresinde mi? Yani hava filtresi olmayan motor öyle mi çalışır?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Hava filtresi insandaki ciğer gibidir dostum bi filtre edin karbüratörünün hava ayarına baktır ortadan kalkacaktır sorun. Basit bişiy.

Motosikleti
    arayışta
    Erzurum da usta çok az sen hangisine götürdün iyi bir usta tavsiye edebilirim.

Motosikleti
    F850 Gs
    merhaba

simdi krank degistikten sonra bir sure durum iyiydi sonra tekrar basladi diyosunuz. Krankta mi sorun varmis yani

kyagmur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BAJAJ F250
    Aynı sorun benim motosikletimde de vardı karbüratör hava ayar vidası bozukdu çok sıkı bir şekilde dönmüyordu başka bir vida takıp güzel de bir hava ayarı sonrası sıkıntı kalmadı

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Hava filtesinin kapağı yok hava filtresi zaten yok abi nasıl iş yaparsınız çinli motoruma aynısını yapmıştım motor sesi traktör gibi oldu bende hemen taktım hava filtresini düşük cc lere zaten gereksiz böyle şeyler hava filtresini kutusunu takın tekrar bu zamana kadar o şekil çalıştırılmıştır önceki sahibinin parlak zekası sağolsun başka yerlerde mefta olup düzensiz çalışıyor olabilir iyi bi ustaya götürüp sorunlardan bahsetmek gerek

thebalatt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık bir motorum yok
    Alıntı Chopper7 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hava filtresi insandaki ciğer gibidir dostum bi filtre edin karbüratörünün hava ayarına baktır ortadan kalkacaktır sorun. Basit bişiy.
    İnşallsh hocam

Alıntı yüksel66 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Erzurum da usta çok az sen hangisine götürdün iyi bir usta tavsiye edebilirim.
    Hangi usta var benim gittiğim iyi bi usta ama muhtemelen aynı kişiden bahsediyoruz. Doğan usta..
    Alıntı oluroyle adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba

simdi krank degistikten sonra bir sure durum iyiydi sonra tekrar basladi diyosunuz. Krankta mi sorun varmis yani
    Evet gazı sonuna kadar açamıyorum çok itici bir sorun. Motora benzin döküp yakasım geliyor.

Alıntı kyagmur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynı sorun benim motosikletimde de vardı karbüratör hava ayar vidası bozukdu çok sıkı bir şekilde dönmüyordu başka bir vida takıp güzel de bir hava ayarı sonrası sıkıntı kalmadı
    Alıntı Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hava filtesinin kapağı yok hava filtresi zaten yok abi nasıl iş yaparsınız çinli motoruma aynısını yapmıştım motor sesi traktör gibi oldu bende hemen taktım hava filtresini düşük cc lere zaten gereksiz böyle şeyler hava filtresini kutusunu takın tekrar bu zamana kadar o şekil çalıştırılmıştır önceki sahibinin parlak zekası sağolsun başka yerlerde mefta olup düzensiz çalışıyor olabilir iyi bi ustaya götürüp sorunlardan bahsetmek gerek

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)