Debriyajı bırakınca çıkan ses
-
24 Haziran 2015, 01:07
HAyırlı akşamlar, önceden 1. Viteste gaz verip debriyajı bi anda bırakınca rahatça tekere geliyordu. En son motoru açtık bi problemden dolayı sonra kapattık tekrar. 1 2 gün sonra da debriyaj balatalarını değiştirdim (yan kapak açıldı sadece). Şimdi debriyaj çekili 1. Viteste gazı verip debriyajı bırakınca tık diye bi ses geliyor ve motor tekere de kalkmıyor sebebi ne olabilir?
Reklamlar
-
24 Haziran 2015, 01:39
Bizim burda bir motorcuda cbf 150 de yaşandı bu ve sorun çözüelemedi , binen arkadaş çaylak olduğundan öylece verdiler
-
24 Haziran 2015, 02:11
pişkin pişkin anlatıyon mu bide bunu artık motor tekere kalkmıyo diye? sen motoru amacı dışında kullan bide çin malı motoru tekere kaldır 1. viteste sonra efendim niye ses geliyo niye o oldu . olur kardeşimde iyide olur ders olur. kaldır sen teker daha o tekerde yerinden çıkar yakında.
-
24 Haziran 2015, 13:08
4Vaqrant adlı üyeden alıntı
pişkin pişkin anlatıyon mu bide bunu artık motor tekere kalkmıyo diye? sen motoru amacı dışında kullan bide çin malı motoru tekere kaldır 1. viteste sonra efendim niye ses geliyo niye o oldu . olur kardeşimde iyide olur ders olur. kaldır sen teker daha o tekerde yerinden çıkar yakında.
KAfamı buluyorsun sen benimle. Sana ne yahu, ister teker kaldırırım, ister uçurumdan atarım ister yakarım seni ne ilgilendirir? Senin veya başka bir insanın bulunduğu yerde (trafikte) mi yapıyorum da burada ahlak polisi kesiliyorsunuz başımıza? Şunları forumdan atın ya artiste bak
-
24 Haziran 2015, 15:31
thebalatt adlı üyeden alıntı
KAfamı buluyorsun sen benimle. Sana ne yahu, ister teker kaldırırım, ister uçurumdan atarım ister yakarım seni ne ilgilendirir? Senin veya başka bir insanın bulunduğu yerde (trafikte) mi yapıyorum da burada ahlak polisi kesiliyorsunuz başımıza? Şunları forumdan atın ya artiste bak
Tamam efendim hemen atıyoruz.
4Vaqrant adlı üyeden alıntı
Nasıl diyordu kemal sunal filminde, hatırladım. defol la kovirem seni köyden
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)