merhaba arkadaşlar, forumda ataşehir tamirci, servis gibi aramalar yaptım ancak bir çok farklı konu başlığına çarptığım için tekrar başlık açmak zorunda kaldım, o nedenle kusuruma bakmayınız.
Ben ikinci el offroad bir atv aldım, 9 aydır yatıyormuş ve şu an marj motoru çalışmasına rağmen motor start almıyor, karbüratör, buji, egzos gibi kontrolleri yaptırıp gereken parçaları değiştirebileceğim, batı ataşehir'e yakın bir yer arıyorum. Malum eşek ölüsü gibi alet, ittir ittir götüremiyorum, yer bilmediğim için de kasalı bir araç tutup ona atıp da götüremiyorum. en azından yakın bir yer bulursam bir de nakliye aracı bulur oraya götürtürüm diye düşünüyorum.
Destek olan, olmayan herkes sağolsun.
selamlar.
Not: alakasız ama geniş kullanımlı bir forum olduğu için bir mesaj daha eklemek istedim, yolda gördüğü motor kullanıcılarına araba gibi davranan ve sollayacaksa şerit bekleyen biri olarak, motorcu arkadaşların da aynı özeni göstererek araçlar arasından geçerken dikkatli olmalarını rica ediyorum. başıma gelen, özellikle e5 göztepe ve 1. köprü girişlerinde 3-4 kere hem çok hızlı hem de tretuvar ile arama girecek şekilde kullanan arkadaşlar görüyorum, inanın görünmüyorsunuz arkadaşlar ve oradan bir araç geçmesi beklenen bişey olmadığı için aynasına kimsenin baktığını sanmıyorum. Kendi canınız için lütfen özen diyorum.