Motosikletimde godfather havalı korna vardı. Bir gün trafik polisine denk geldim. Kornayı sıkıntı etti. Akşama kadar kornayı çıkartmassam ceza yazacak oldu. Ruhsatımı aldı. Direk eve gittim ve kornayı söktüm. Sonra yerine normal korna taktım. Sağolsun polis ceza yazmadı. Kornalar açıktaydı görülüyordu. Sonra bir hafta falan normal kornayla takıldım. Baktım trafikte hiç tınlayan yok... geri takacaktım fakat bu sefer polis sıkıntıydı. Gizlemek için yer buldum. Selenin alt tarafı komple boş sayılırdı hava filtresi hariç. Hava filtresini ya açığa çevirecektim ya da daha farklı bir şey. çünkü 6 borulu kornayı absorbe etmeliydim. Eski hava filtresini sökmeliydim. YErine alternatif ama işlevsel bir şey yaptım. sonra motora taktım. Karbüratöre de ayar çektim hava-benzin. test ettim gayet güzel oldu ses de değişti hafifce toklaştırdı. sonra kornayı çok iyi bir şekilde sele altına gizledim ve dikkat çekmiyordu.
Benim için önemli olan pratikte de düzgün çalışmasıdır. Görüntüsü de rahatsız etmiyor çünkü gözükmüyor. Bu şekilde yapmamın en büyük sebebi ekonomik sebebler olduğu için... Yoksa biz de biliriz pahalı parçalar almayı
Maliyet 5 tl