Sahibiyim diye soylemiyorum 1000RR harbi amele motosikleti. Oyuncak gibi kumanda kollari , plastik aksami çin mali motorlardan farki yok. Motorda isi yalitimi bile yok. Butun hararet totonuzdan apisinizdan heryerden giriyor.
2011 yilinda bir onceki kasadan 0 km almistim ondada ayni boktu. Kasa degisti Honda essek degil duzeltmistir dedim. Essekmis harbiden.
Sen git kaliteden geberen 2015 0 km R6 ni 1ay kullanip yurumuyor diye sat sonra git 1000rr al. Attan inip essege bile binemedik. Arasindaki kalite farki cok buyuk cunku.
Mecburen 1000rr , nedeni r1 ve s1000rr gereksiz pahali. Suzuki marka olarak turkiyede çöpten farksiz ne distribitor ne servis ne parca ne satici var, ne bok oldugu belli olnayan bir marka, ikinci elde yok o yuzden onuda eledim.
1000 liklerde su anda turkiyedeki kral zx10 hem hiz hem teknoloji hem parca ve iscilik kalitesi hem uygun fiyat. Kimse zx10 nun eline su dokemez.
E onada 3 ay bekleyeceksin dediler, benimde tarzim degil hem para ver hem 3 ay bekle yok oyle yagma, yari fiyatina verseler 3 ay beklemem insanin ertesi gunu belli degil ne 3 ayi, oyle salak mantikmi olur
İste o yuzden bu essegi aldik idare ediyoruz. Satilik ilani hazir zaten satip zx10 alicam 0 km.