Merhaba, subap ayari yapmak istiyorum ancak ust kapagi actiktan sonra vitesi 5 e takip lastiği cevirerek volandan T isaretine getiriyorum. Ama hala subaplar salik degil. Nerede hata yapiyorum?
Merhaba, subap ayari yapmak istiyorum ancak ust kapagi actiktan sonra vitesi 5 e takip lastiği cevirerek volandan T isaretine getiriyorum. Ama hala subaplar salik degil. Nerede hata yapiyorum?
2 turda bir tam çevrim oluyor biliyorsun
bir tur daha atıp T ye gel.
hakikaten alttan üstten sentede olduğunu düşünüyorsan supapların baya sıkı demek
Cevabınız icin tesekkur ederim. 2 tur olayini az cok okuyarak ogrenmistim. 1.de serbest kalmadiginda 2. Kez getirmeye calistim ama T isaretini kaciriyor muyum cozemedim bir turlu serbest kaldigi zamana getiremedim.
Gecen gun motorcu yapti serbestti subaplar ama sente ayari olmadan el yordamiyla yapildi ayar.
o özel kare anahtar ile sentil çakısı var sanırım sizde
ayar tamamsa yapıldıysa kafayı yormaya değmez
Sentili yurt disindan getirttim 1mmye akdar tum olculer var. Ayar yapildi ama 10dk surmeyle asiri derecede subap sesi geliyor icime sinmiyor bir turlu
sübap sesi iyidir , motoru sıkmaz motor rahat çeker , bırak sentili yaa elinle yap çok hafif şık şık yapsın tamamdır . Isınınca keser
bende de 2015 ybr var subap sesi var bende kesemedim bir türlü. sentil ile emme yi 008 egsozu ise 010 yaptım ama egsoz sibopu şıkır şıkır hafiften ötüyor kullanıyor ken. biraz kullanıp tekrar sentiy e çekeceğm yapcak birşey yok
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)