93 R80 GS Cafe Racer Projesi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Merhaba,
Ellerinize kollarınıza sağlık .. Daha fazla resim istiyorum
-
Haftasonu çekime gitmeyi planlıyorum. Resime bogacagım burayı
-
Yoktan var etmesen de, süper bir motor olmuş. Özellikle mat boya ve sarı yay çok başarılı. Tebrikler
-
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
Maşallah elinize sağlık daha fazla fotoğraf istiyoruz
Böyle bir projeyi trafiğe çıkarmak için neler gerekiyor? Ruhsat plaka alabilmek için?
-
Merhabalar. Oncelikle tesekkur ederim.
Ben hali hazırda plaka ruhsat ve muayenesi olan bir motosiklet tercih ettim. Bundan sonraki projelerim için de aynı şekilde bir motosiklet tercih edecegim. Boylece yapmam gereken sadece trafikten motosikleti üzerime geçirmek oluyor.
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
bende bayıldım eline sağlık...cafe reyzırları anlayamam ama seninki sanki orjinal fabrikasyon çıkışlı...sade..şık ve dikkat çekici...bunu bir festivale getir millet foto çekme yarışına girer...algıyada hitap ediyor...nostaljik filmlerden fırlamış gibi...
-
mete_han adlı üyeden alıntı
bende bayıldım eline sağlık...cafe reyzırları anlayamam ama seninki sanki orjinal fabrikasyon çıkışlı...sade..şık ve dikkat çekici...bunu bir festivale getir millet foto çekme yarışına girer...algıyada hitap ediyor...nostaljik filmlerden fırlamış gibi...
Gittigim mekanlarda insanların basına gecip incelemelerine, bolca fotograf cekmelelerine simdiden asinayım zaten Saka bi yana insanın gururu oksanıyor
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
Süper olmuş güle güle binin. Daha fazla resim ve sürekli güncelleme istiyoruz. Tadımlık verip bırakmayın böyle :D
-
Çok güzel ve orjinal olmuş.Bakmaya doyamadım.Elinize sağlık.Yalnız aklıma bişey takıldı.Egsozun sıcaklığı herhangi bir sorun yaratıyor mu?Bir de diğer arkadaşların da söylediği gibi böyle güzel bir makinenin farklı açılardan çekilmiş değişik güzel fotolarını görmek isteriz.
-
Ellerinize saglik :D her sey hosuma gitti sadece ne kadar yapilamaz gibi gelsede bana koltugu biraz daha lastige dogru indirme sansiniz varmi motorun sase genetigiyle oynamadan :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:34 ----------
mete_han adlı üyeden alıntı
Bende honda titanlare ve mz lere yapilan cafe racerler hosuma gidiyo nedense :D
-
Süper olmuş eline sağlık Çok beğendimm
Tugay Boruzan. Çanakkale'den Selamlar.
-
Moderatör
Hello kitty!
-
Thracian adlı üyeden alıntı
Çok güzel ve orjinal olmuş.Bakmaya doyamadım.Elinize sağlık.Yalnız aklıma bişey takıldı.Egsozun sıcaklığı herhangi bir sorun yaratıyor mu?Bir de diğer arkadaşların da söylediği gibi böyle güzel bir makinenin farklı açılardan çekilmiş değişik güzel fotolarını görmek isteriz.
Yorumlar icin hepinize tesekkur ediyorum. Koltuga gelince saseye kaynak yapmadan daha alta almam mumkun degil malesef. O yuzden bu sekilde biraktim.
Farkli acilardan fotograflari bir kac gune yine burada bulabilirsiniz
-
Motosiklet Eğitmeni
Harika olmuş.
Bu dizayn Cafe racer değil başka bir sınıfa giriyor.
Yanlış hatırlamıyorsam street kraker gibi bişey olması lazım
-
COQ adlı üyeden alıntı
Harika olmuş.
Bu dizayn Cafe racer değil başka bir sınıfa giriyor.
Yanlış hatırlamıyorsam street kraker gibi bişey olması lazım
Bahsettigin tarzi ilk defa duymakla birlikte 2 farkli motosikletten esinlendim. Bir tanesi cr dieri ise bobber. Hybrid diyebiliriz
-
hocam daha fazla resim ve video istiyoruz
-
Geliyor hepsi geliyor
-
Tequ adlı üyeden alıntı
Merhabalar. Oncelikle tesekkur ederim.
Ben hali hazırda plaka ruhsat ve muayenesi olan bir motosiklet tercih ettim. Bundan sonraki projelerim için de aynı şekilde bir motosiklet tercih edecegim. Boylece yapmam gereken sadece trafikten motosikleti üzerime geçirmek oluyor.
Yoktan var ettiğim deyince sıfırdan tek tek parça topladınız sandım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)