93 R80 GS Cafe Racer Projesi
Reklamlar
-
03 Temmuz 2015, 21:46
Ayni gune ait birkac videodan derlenen, tanitim videosu tadinda kisa bir video ile geri donduk
https://youtu.be/X5F0QBpsMoo
Reklamlar
-
03 Temmuz 2015, 23:13
Resimleri göremedim. Sanırım uçmuş linkler.
-
04 Temmuz 2015, 14:18
Ilk sayfada mevcut. Simdi denedim linkler saglam
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:15 ----------
Ilk uzun yolumuz
-
04 Temmuz 2015, 15:02
-
04 Temmuz 2015, 16:00
huceyn adlı üyeden alıntı
Ne kadar uzun 20 km mi
Ahahah yok 75 km 4 lt falan yakti. Cok iyi degil mi
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
04 Temmuz 2015, 16:07
Gayet iyi bi rakam. Daha ne olsun. Tabi 25 km hız ile girmediysen😁 kaskta şekil bu arada
-
04 Temmuz 2015, 16:17
10 numara olmus, kazasiz belasiz binersin insallah.
Farkli seyleri gormeye alisamayanlar var ama amac bu zaten degilmi
farklilik
Eline saglik
2 bmwde de ayni egzoz var acaba el yapimi mi yoksa fabrikasyon mu ( bende benim bmwye egzoz ariyorumda soyle iyi ses veren, motorum r60/6)
-
04 Temmuz 2015, 17:39
huceyn adlı üyeden alıntı
Gayet iyi bi rakam. Daha ne olsun. Tabi 25 km hız ile girmediysen kaskta şekil bu arada
90-120 arasiydi seyir hizi. Kask fena olm
chevy64 adlı üyeden alıntı
10 numara olmus, kazasiz belasiz binersin insallah.
Farkli seyleri gormeye alisamayanlar var ama amac bu zaten degilmi
farklilik
Eline saglik
2 bmwde de ayni egzoz var acaba el yapimi mi yoksa fabrikasyon mu ( bende benim bmwye egzoz ariyorumda soyle iyi ses veren, motorum r60/6)
Egzoslar ixil marka dostum. Ybr icin satiyorlar genelde ama db killeri cikarirsan gayet guzel bir ses elde edersin
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
05 Temmuz 2015, 13:53
Far ile amörtisörler arasındaki bağlantı aparatını nasıl yaptın Tequ?
-
06 Temmuz 2015, 00:18
CT.ATC adlı üyeden alıntı
Far ile amörtisörler arasındaki bağlantı aparatını nasıl yaptın Tequ?
Kelepce seklinde bir parca o baglanti aparati. Buralarda nerede bulursun bilemem ama ebayden headlight mount bracket die arama yaptiginda karsina cikmasi lazim
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
06 Temmuz 2015, 09:33
Mr.Yldrmdmr adlı üyeden alıntı
Bu tarz projeler hep ilgimi çekip yapasım gelir
fakat 19 yaşındayım bu güne kadar elime anahtar tornavida almadım. Misal hiç bilmeyen biri olarak elektrik aksamı görmedim yapabilir miyim en azından dış projeyi alt motoru ustaya filan yaptırsam? Peki elbet paha biçilemez bir zevk ama ne kadar çıktı cebinizden bütün hepsiyle ?
şu an için öyle bir işe girişme elinde kalır motor
-
06 Temmuz 2015, 14:18
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0472543/detay/
Motorum satılıktır arkadaslar. 2000 oncesi donör motoru olanlarla takas dusunebilirim
-
07 Temmuz 2015, 03:59
Haci bi önceki mesajimda olmamis felan demiştim ama burada muazzam bi isçilik var.helal
Her adam o blogu söküp kadroya geri atamaz.
Stop ve arka sinyal plaka aydınlatma sondan ve far odagindan dolayı muayeneye takılabilir.
Orda bi motor daha var hafif arka çamurluk hafif uzun bi koltuk felan.
Bakbona sözüm yok senin motorunda öyle yaparsan biraz daha eli ayagi toplu gibi olacak gibime geliyor:-)
-
07 Temmuz 2015, 09:21
holow adlı üyeden alıntı
Haci bi önceki mesajimda olmamis felan demiştim ama burada muazzam bi isçilik var.helal
Her adam o blogu söküp kadroya geri atamaz.
Stop ve arka sinyal plaka aydınlatma sondan ve far odagindan dolayı muayeneye takılabilir.
Orda bi motor daha var hafif arka çamurluk hafif uzun bi koltuk felan.
Bakbona sözüm yok senin motorunda öyle yaparsan biraz daha eli ayagi toplu gibi olacak gibime geliyor:-)
Saygı duyuyorum
Arka sinyaller zaten takılı degil henuz. Far odağından neden kalsın ki ? H4 far var uzerinde. Plakalık ve stopa ağır kusur sayarlarsa koltuk altına alınabilir sırf gecirmek adına.
Bu hafta motosikleti test etmeye gelecekler muhtemelen de alıp gidecekler. Eger camurluk ve koltuk konusunda yardım isterlerse yapar gonderiririm ama ben o sekilde binmem
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)