93 R80 GS Cafe Racer Projesi
Reklamlar
-
17 Haziran 2015, 17:02
Tequ adlı üyeden alıntı
merakla bekliyoruz
Malum mevsim yaz
Bu arada motorda bir şeyler eksik diyordum, pıstırınca tam oldu
Reklamlar
-
17 Haziran 2015, 17:18
Sam@ adlı üyeden alıntı
Bu arada motorda bir şeyler eksik diyordum, pıstırınca tam oldu
Pıstırdıkca kavallar yukarı dogru cıkıyor. Eger kestirecek olursam kavalları daha da dusurup tam bir low ride yapma niyetindeyim. Ancak kestirmeden inebilecegi son limit bu.Aksi takdirde gidonların ortasından gogus hizama kadar yukselen kavallarla gezmek zorunda kalicam
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
18 Haziran 2015, 02:42
Hocam ilk fotoğrafları görünce "Allah rızası için şu elektrik bandını fardan sök" diye sitemde bulunmuştum, sonraki fotoğraflarda olmadığını görünce rahatladım.
Ateş ediyor diye bir kalıp çıktı ya internetten bugünlerde. Hakikaten öyle. Hani vahşi bir hayvan görünce insan ürker de geri durur ya, makine dövecek gibi duruyor, kazasız belasız binmek nasip olur umarım.
Koltuğun rengi battı gözüme sadece. Diğer bmw'nin depo rengi tarzı bir şey daha tamamlayıcı durur gibi. Tabi bu kadar zevkli ve kişisel bir uğraşa akıl hocalığı yapmak haddim değil ama görüşümü yazayım dedim. Şöyle "walkaround" tarzı açık havada etrafında gezerken video kaydı yapıp foruma ekleseniz de nasiplensek
-
18 Haziran 2015, 09:41
Sokollu adlı üyeden alıntı
Hocam ilk fotoğrafları görünce "Allah rızası için şu elektrik bandını fardan sök" diye sitemde bulunmuştum, sonraki fotoğraflarda olmadığını görünce rahatladım.
Ateş ediyor diye bir kalıp çıktı ya internetten bugünlerde. Hakikaten öyle. Hani vahşi bir hayvan görünce insan ürker de geri durur ya, makine dövecek gibi duruyor, kazasız belasız binmek nasip olur umarım.
Koltuğun rengi battı gözüme sadece. Diğer bmw'nin depo rengi tarzı bir şey daha tamamlayıcı durur gibi. Tabi bu kadar zevkli ve kişisel bir uğraşa akıl hocalığı yapmak haddim değil ama görüşümü yazayım dedim. Şöyle "walkaround" tarzı açık havada etrafında gezerken video kaydı yapıp foruma ekleseniz de nasiplensek
Yorumlar icin tesekkur ediyorum ve tabiki iyisiyle kotusuyle tum elestirilere acigim.Buraya koymamın bir sebebi de benim goremedigim seyleri tarafsız gozlerin daha iyi gorecegini bilmem
Koltugun renginden bende memnun degilim acikcasi.Daha koyu tonlarda gercek deri ile bir calisma yapmayı planlıyorum.Ozamana kadar siyah-taba uyum icerisinde olur dedim ama pek olmadı Koltuk projeme karar verene kadar tekrar siyaha cevirecegim muhtemelen.
Elektrik bandına gelince Aslında cok hos duruyor gibi gelmisti.Fakat ısıdan dolayı surekli cekmesi ve leke bırakması yuzunden sokmek durumunda kaldım
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
18 Haziran 2015, 14:05
Naçizane far için ızgara biçimli korumaları oluyor onu tavsiye ederim.
-
18 Haziran 2015, 14:08
ülgenhan adlı üyeden alıntı
Naçizane far için ızgara biçimli korumaları oluyor onu tavsiye ederim.
uzun suredir aklımda ancak amerikadan getirtmeye useniyorum acikcasi. Turkiyede nerde bulabilecegimi biliyor musun ?
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
18 Haziran 2015, 17:22
Tequ adlı üyeden alıntı
uzun suredir aklımda ancak amerikadan getirtmeye useniyorum acikcasi. Turkiyede nerde bulabilecegimi biliyor musun ?
Maalesef bilmiyorum. Lakin bajaj boxer ı için Kaynakça yaptırabilir olmuştu.
-
18 Haziran 2015, 19:51
Cok guzel gorunuyor. Mat siyah boya konusunu biraz detaylandirabilirseniz isimize yarar.
-Ne marka boya, vernik kullandiniz?
-Astar, zimpara islemini nasil yaptiniz?
-Firinlama yaptiniz mi? vs.
Bu arada gelecek proje olarak Virago 750 cok iyi fikir ama bulmasi zordur sanirim.
-
19 Haziran 2015, 14:37
fazil adlı üyeden alıntı
Cok guzel gorunuyor. Mat siyah boya konusunu biraz detaylandirabilirseniz isimize yarar.
-Ne marka boya, vernik kullandiniz?
-Astar, zimpara islemini nasil yaptiniz?
-Firinlama yaptiniz mi? vs.
Bu arada gelecek proje olarak Virago 750 cok iyi fikir ama bulmasi zordur sanirim.
1 tane ankarada bulmustum en son ama aramadım.
Zımpara islemini su zımparası ile yaptım.Herhangi bi astar uygulamadan orjinal boyası uzerine 2 kat akrilik siyah boya attım. Kuruduktan sonra da mat vernik uyguladım.
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
21 Haziran 2015, 17:54
-
21 Haziran 2015, 18:25
Emeğine sağlık çok güzel olmuş hocam. Ama aman dikkat et sele kısa, herhangi bir sebeple zıplayıp selenin arkasına düşme. Ben buradan korktum.
-
21 Haziran 2015, 23:43
sele harici on numara 28636363 yıldız verdim o koltuktan düşme baba
-
22 Haziran 2015, 03:05
egzozlar en göze batan yeriydi kanımca ama şu haliyle şukela olmuş hocam emeğine sağlık
ha birde egzozun şaseye bağlandığı parça metalik olunca sırıtmış haliyle
-
22 Haziran 2015, 09:40
-
22 Haziran 2015, 10:26
Tesekkurler arkadaslar. Seleden dusmek gercekten cok zor olacaktır emin olabilirsiniz. Biliyorum ulkemizde solo seleye hic alisik degiliz bir garip geliyor ama zamanla alisacagimizi dusunuyorum Egzos baglanti parcasına gelince. Boya isine girdigimde o parcalar da mat siyahtan nasibini alacak merak etmeyin
-
22 Haziran 2015, 10:46
-
22 Haziran 2015, 10:48
Bunu da her proje topikine kopyalıyorsun heralde
-
22 Haziran 2015, 10:56
-
22 Haziran 2015, 11:49
hocam eline koluna sağlık. Ağzımın suyu aktı :D muhteşem tek kelime ile...
-
22 Haziran 2015, 12:07
Bravo koca motoru iyi dağıtıp toplamıssınız.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)