93 R80 GS Cafe Racer Projesi
Reklamlar
-
08 Haziran 2015, 09:28
fıratdogan adlı üyeden alıntı
Stop lambasını nereden aldınız acaba ?
Stop lambası yan plakalık ile birlikte tek parca dostum. Bunu da camgoz motordan temin edebilirsin
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Reklamlar
-
08 Haziran 2015, 09:58
Ölçüleri nedir peki malum bizim plakalar araba plakası gibi. Birde fiyatını öğrenebilirsem hafta sonu camgözde olurum
-
08 Haziran 2015, 10:36
Trafigin verdigi plakayı sıgdıramazsın. 12x18 ebatlarında pp plaka yaptırman lazım bu da 20 tl civarında. Ama yasal olmadıgını da belirtmek lazım. Plakalıgın fiyatı ise 140 TL yanlıs hatırlamıyorsam. Hem mat siyah hemde krom kaplı secenegi mevcut.
-
08 Haziran 2015, 13:19
Tequ adlı üyeden alıntı
En ilginç olanı da bu far konusuydu zaten tebrik ederim seni
Adana'da bisiklet parcaları satan daha sonra motosiklet olayına giren bi firmadan buldum. Aslında titan farıymıs bu. Ters cevirerek montajını yaptım normalde ters duruyor orjinal hali. Fiyatı 35 TL ve www.camgoz.com.tr den telefon numarasını alıp havale ile edinebilirsin sanıyorum. ( Fatih abi'ye BMWye verdigin mat siyah Titan farından istiyorum de
)
Tam diyordum farı niye ters taktınız yağmur deliği yukarda kalmış diye.
-
08 Haziran 2015, 14:22
Süper proje olmuş, emeğinize sağlık.
-
08 Haziran 2015, 14:48
Beyler insanlar hayabusa ya bakmıyor bu alete bakıyor. Ben size o kadar söyleyeyim. Işıklarda beklerken kadın tacizine bile hazır olun böyle bişey istiyorsanız. Ha benim gibi ilgi sevmiyorsanız hayabusa ya binmeye devam edebilirsiniz o ayrı :D
-
08 Haziran 2015, 14:52
hurda işi yapacaksan keşke alüminyum talaşına gireydin, kiloda 60-70 kuruş para bırakıyo müdür.
-
08 Haziran 2015, 15:11
huceyn adlı üyeden alıntı
Beyler insanlar hayabusa ya bakmıyor bu alete bakıyor. Ben size o kadar söyleyeyim. Işıklarda beklerken kadın tacizine bile hazır olun böyle bişey istiyorsanız. Ha benim gibi ilgi sevmiyorsanız hayabusa ya binmeye devam edebilirsiniz o ayrı :D
eziklenme la
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
hurda işi yapacaksan keşke alüminyum talaşına gireydin, kiloda 60-70 kuruş para bırakıyo müdür.
Bu aralar bekliyordum da tahminimden erken geldin yine Pozitif yorumun icin de ayrıca tesekkur ederim
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
08 Haziran 2015, 15:13
Tebrikler çok güzel olmuş. Bence bu işi ticarete bile dökmelisiniz.
-
08 Haziran 2015, 15:16
afat adlı üyeden alıntı
Tebrikler çok güzel olmuş. Bence bu işi ticarete bile dökmelisiniz.
Tesekkur ederim. Ticaret degil de bu proje isinden gercekten cok keyif aldım. Binerken aynı anda satılıga da koyacagım. Verdigim emegin karsılıgında kucuk bi miktar elime gectiginde alıp projelendirmek istedigim 3-4 model daha var.
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
08 Haziran 2015, 15:16
Tequ adlı üyeden alıntı
Bu aralar bekliyordum da tahminimden erken geldin yine
kime göre, neye göre?
şimdik allahı var, R80 güzel motordur.
tabi kuşa çevirmediğin sürece
-
08 Haziran 2015, 15:28
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
sana kalsa orjinal haline binersin
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
17 Haziran 2015, 11:16
-
17 Haziran 2015, 11:44
Kazasız belasız kullanırsınız inş. ben çok beğendim.
Bu lastiklerin asfalt tutuşu nasıl ? Belli bir hızdan sonra yol tutuşun da bozulma oluyor mu ?Ölçülerini de yazıver sana zahmet
-
17 Haziran 2015, 11:57
Sam@ adlı üyeden alıntı
Kazasız belasız kullanırsınız inş. ben çok beğendim.
Bu lastiklerin asfalt tutuşu nasıl ? Belli bir hızdan sonra yol tutuşun da bozulma oluyor mu ?Ölçülerini de yazıver sana zahmet
Simdiye kadar sahip oldugum tum motosikletlerimde arazi lastikleri vardı. Yol lastigi olan bir motosiklete bindigimde ise kendimi hic guvende hissedemedim simdiye kadar.Viraj performansları yol lastikleri kadar iyi olamaz elbette ama ozellikle turkiye sartlarında yol lastiklerine gore daha iyi yol tutusu oldugunu savunuyorum.Ozellikle frenlemelerde kendini belli ediyor bu yol tutusu.
Olculeri ise yanlis hatırlamıyorsam ;
140-80-18 arka
110-80-21 on olması lazım
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
17 Haziran 2015, 13:43
Tequ adlı üyeden alıntı
Simdiye kadar sahip oldugum tum motosikletlerimde arazi lastikleri vardı. Yol lastigi olan bir motosiklete bindigimde ise kendimi hic guvende hissedemedim simdiye kadar.Viraj performansları yol lastikleri kadar iyi olamaz elbette ama ozellikle turkiye sartlarında yol lastiklerine gore daha iyi yol tutusu oldugunu savunuyorum.Ozellikle frenlemelerde kendini belli ediyor bu yol tutusu.
Olculeri ise yanlis hatırlamıyorsam ;
140-80-18 arka
110-80-21 on olması lazım
Teşekkürler yanıtın için, bende virago 250 alıyorum, üzerindeki lastikler ömrünü bitirince arazi lastiği alabilirim. Çok güzel duruyor, yol tutuşu da iyi diyorsun..
-
17 Haziran 2015, 13:47
Sam@ adlı üyeden alıntı
Teşekkürler yanıtın için, bende virago 250 alıyorum, üzerindeki lastikler ömrünü bitirince arazi lastiği alabilirim. Çok güzel duruyor, yol tutuşu da iyi diyorsun..
Donör olarak mı alıyorsun yoksa orjinal hali ile binmek icin mi ? Orjinal sekliyle arazi lastikleri pek hos durmayabilir
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
17 Haziran 2015, 14:32
Orj. alıyorum ama sadece lastikleri değiştirmeyeceğim, cafe racer gidon, sele, ne gerekiyor ise olacak, biraz orj. haliyle kullanmak istiyorum. Buradan paylaşırım..
-
17 Haziran 2015, 14:39
Daha önce hiç bir motoru böyle çıplak görmemiştim
-
17 Haziran 2015, 16:33
Sam@ adlı üyeden alıntı
Orj. alıyorum ama sadece lastikleri değiştirmeyeceğim, cafe racer gidon, sele, ne gerekiyor ise olacak, biraz orj. haliyle kullanmak istiyorum. Buradan paylaşırım..
merakla bekliyoruz
ceydamer adlı üyeden alıntı
Daha önce hiç bir motoru böyle çıplak görmemiştim
Malum mevsim yaz
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)