çalışmanızı beğendim, elinize sağlık, iki şeyi merak ettim
1.bu yaptıklarınızı yapabilmek için ne gibi yetenek-bilgi gerekir, hiçbir bilgisi olmayan bir kişi için neleri araştırmasını önerirsiniz (belki 15 sene sonra ben de yapmak isterim )?
2. mesleğiniz nedir?
İlk once instagramdan caferacer ile baglantılı sayfaları arama yaparak bulmanı ve takip etmeni oneririm. Bircok model ve yorum bulabilirsin. İlaveten surec hakkında da bilgi sahibi olabilirsin bu sekilde. Gectigimiz senelerde ufak tefek isler icin spiral ve kaynak makinesi kullanarak saca sapan bircok sey yapmıslıgım var. Bana tek faydası spiral nasıl kullanılır. Nasıl kaynak yapılır gibi guzel bilgiler edindirmis olması. Onun haricinde herhangi bir mekanik yada muhendislik bilgim yok. Meslegimin ise uzaktan yakından bu isle hic bir ilgisi yok
Tavsiyem, projeye uygun motoru saglıklı bir motosiklet buldugunuzda sasede cok islem yapmamaya ozen gosterin. motor ve sase saglıklı ise gerisi zaten teferruat. Depo ezikse duzeltilir. Geri kalan her fazlalık sokulecek zaten
Kilit noktalar model alacagınız bi proje bulmak, matkap,spiral,kaynak makinesi ve alet edavata biraz yatkınlık olması.Hepsi bu. Onemli noktalarda elektrik kaynagını tavsiye etmiyorum. Elektrik kaynagı ile sabitleyip oksijen yada gazaltı kaynagı yaptırmak uzere bi yere goturun derim
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Eline sağlık, kendi emeğinle güzel birşey çıkarmışsın ortaya. Ufak dokunuşlarla çok daha güzel olacaktır.
Kazasız belasız kullan
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Bir arkadaşım aldı benzer bir proje için sonra vazgeçip direkt satmaya karar verdi. Bu boxer motorlar gerçekten sorunlu motorlar mıdır? Yani arkadaşın satmasına neden olan şey nedir, sürekli arıza mı yapıyor, yolda mı bırakıyor?
eyvallah Lucas Zor kısmı hallettik sukur. Ufak ufak dokunacagim bundan sonra
Aslına bakarsan tank gibi yapmıslar motosikleti. Sistem bikere komplike degil. Enjeksiyon yok. Cogu seyden 2 ser tane var biri bozulsa digeriyle devam ediyorsun.Sokmesi takması kolay. Anlayacagı sıkıntı yaratacak motorlar degil.Temiz bir motor buldugunda ve bakımını aksatmadıgında evladiyelik binebilecegin makineler. Ama tabiki motoru sorunlu bi motosiklet aldıgında çin de olsa ugraştırır japon da alman da
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Adana ya yerleştim 1senedir burda çalışıyorum. Özal da görmedim aleti ondan sordum:D
Aynen dostum gazlarız birazda tek başıma takılıyorum. Geceleri ateş ediyorum:D
Konunun mahvetmeyi düşünüyordum da neyse:D
Harika olmuş, çok başarılı bir proje, kazasız belasız gazlayın inşallah
Stop lambasını nereden aldınız acaba ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)