Yok o kadar uzun boylu degil
Ateş falan ediyor mu o ?
Keşkehic dokunmasaymisin
Hic biseye benzememis.
Hele arka teker grubu acayip bizi olmuş.
TTmotor gibi.
Ben bu motora binmeye utanirim.
Ama mal senin.
Hayirli olsun.
Sadece ggörüşlerim bu
Yorumun icin tesekkur ediyorum dostum. Iste bu yuzden avrupa birligine almiyorlar bizi
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
El emeği en güzeli, elinize sağlık. Arka amortisör o haliyle sağlıklı mı? Sert bir darbede şaftla bağlantı yerini kırma ihtimali yok mu?
Yoktan var etmek yaratmak ancak ALLAH a aittir.onun disindakiler bir sivrisinek dahi yaratamazlar.
Ustam mükemmel olmuş. En büyük hayalim şöyle bişeyler yapabileyim elim bu kadar anahtar tutsun ama olmuyor işte. Geliştirmeye çalışıyoruz kendimizi. Yalnız üretim\baştan yapma kısmını fotoğraflar videolarla bize gösterebilsen asıl o zaman tadından yenmez. Güle güle kazasız belasız kullanmam dileği ile
Hocam çok güzel eline koluna sağlık. Ben deponun üstündeki smirnoff a takıldım umarım allkollü sürüş yapmıyosundur. Birde akü iptal etsen yada onuda mat siyah yapsan.
Başka fotoğraf yokmu sağdan soldan vs. güzel görünüyor elinize sağlık
Alman muhendisler o sekilde uygun gormus dostum Yapısı ile oynamadım
Peki
Elimde olan resimlerden yükleyeyim o halde birazdan. Yorum için tesekkur ederim
Yalan soylemenin anlamı yok. Alkollu iken araba surmuyorum yada alkol alacagım zaman araba ile cikmiyorum. Burada motosiklet devreye giriyor bende Akuyu de mat siyah yaptım dun. Bi sonraki asamada hava filtresi kutusunu iptal edip yerine akuyu koymayı planlıyorum.
Hafta sonu cekime gitmeyi planlıyorduk ancak buralarda felaket bi saganak patladı malesef. Resimler biraz gecikecek
Teker teker nereye kadar huceyn
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Güncel resimler gelene kadar telefonumda olan resimlerden yukleyeyim. Cok fazla detay fotografı yok anca 2 kisi calısırken biraz fotograf cekme fırsatı bulabildim.
Motosikletimin ilk hali. 93 model R80 GS
İse ilk once fazlalıkları sokerek baslıyoruz.
Saseyi mat siyah istedigimden motor blogunu komple cıkartıyoruz.Hem boylece bloguda guzelce temizleyebilecegiz.
Saseye akrilik siyah ve mat vernik uygulaması
Blok tekrar yerinde.
Saftı soktukten sonra 2 bilyadan birinin dagıldıgını farkettik. Uzun bi arastırmadan sonra parca numarası ile amerikada bi satıcıya ulastım ve getirttim.Projenin en sıkıntılı sureci bu oldu benim icin.
MotoGuzzi kartelasından sectigim boyanın depoya uygulanmıs hali.
Jant ve miller de mat siyaha boyandıktan sonra lastik kalemi ile kucuk bi calısma
Tekrar birlestirme
İlk yaptıgım koltuk calısması. Tavuk kıcına benzedigi icin degistirme ihtiyacı hissettim
Amerikadan getirttigim gidon ucu aynalar
En buyuk eksigim olan ve yeni edindigim far
Ortalıkta dolanan kontagıma guzel de bir yer bulmus oldum boylece
Side plate aynı zamanda stop lambası
Elektrik bandı olmadan proje olmaz
Elimde olan resimler simdilik bu kadar arkadaslar. Beni aşacagını dusundugum icin koltugu döşemeciye gönderdim su an 1.5 kisilik bir koltuk tasarlamayı planlıyorum. Onuda yaptıktan sonra Solo koltugu handmade deri calısmasıyla taclandırmak niyetindeyim
Abi farı nereden temin ettiğini yazar mısın?
En ilginç olanı da bu far konusuydu zaten tebrik ederim seni
Adana'da bisiklet parcaları satan daha sonra motosiklet olayına giren bi firmadan buldum. Aslında titan farıymıs bu. Ters cevirerek montajını yaptım normalde ters duruyor orjinal hali. Fiyatı 35 TL ve www.camgoz.com.tr den telefon numarasını alıp havale ile edinebilirsin sanıyorum. ( Fatih abi'ye BMWye verdigin mat siyah Titan farından istiyorum de )
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Baya emek vermişsiniz de muayeneden bu haliyle nası geçecek bu motor merak ettim
Gecmeyecegini dusundugun noktaları yazarsan cevaplamaktan onur duyarım
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)