ates karseşim, senin bahsettiğin 125cc bir motor, daha ne bekliyordun? sen şampanya içip, bira ücreti ödemek istiyorsun ki, böyle bişey imkanzsız..
ates karseşim, senin bahsettiğin 125cc bir motor, daha ne bekliyordun? sen şampanya içip, bira ücreti ödemek istiyorsun ki, böyle bişey imkanzsız..
HORT-lamış.
Bahsedilen yasalarda CORT-lamış
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Honda CBR 125 çok boktan hiçbir işe yaramaz dandik kalitesiz ucube görünümlü şurup gibi benzin içen dandik dundik bir makine..Ya siz ne diyorsunuz arkadaşlar milletin içi gidiyor bu makineye içi..Süper sport görünümünde ekonomik kaliteli sağlam 125 in şahı,, padişahı,, kıralı,,Nolmuş beyenmeyende almasın.Hatta bakmasın...Dinime Allahıma şu çin mallarının hepisine İtalyan mallarının tümüne 1,000 hatta 100,000 çeker..
fireblade_07 1.5 yıl sonra iyi hortlatmışsın. tebrikler
Honda CBR 125 çok boktan hiçbir işe yaramaz dandik kalitesiz ucube görünümlü şurup gibi benzin içen dandik dundik bir makine.. ALINTI OZAKTASİ
hocam helal olsun.
haftadır gözüme uyku girmiyo bu motor yüzünden..ilk aklıma gtr250 geldi cok para dedik vazgeçtim...hyosung'dan sonra dedim beni anca aprilla keser.98 ine dam 4.5 istiyo..50000 e dayanmıs makina..
onun hakkında da cok sey okudum(parca,cok yakar,sorunludur..)dedim yamaha'ya bakiyim onada pek yaklasamıcam fiyat acısından..en sonunda HONDA CBR 125 turuncu olanına karar verdim..yarın ilk işim bayiye gitcem bi denicem.amaboyum 1,90 a yakın nasıl durcam merak ediyorum tek sorun bu suan için..motora yeni baslicam..çin mallarını alıpda urasamam surasıyla burasıyla..dolayısıyla en mantıklısı bu geldi bana..race den baska bişi düşünmüyorum..acılısı bunla yapmak istedim..hem ikinci elleride yüksek baya.kararım budur..arkadaslarında yorumlarını beklerim..
herkese dikkatli sürüşler..
1-) 0 km Rs 125 8500 ytl cıvarı, cbr 4750 ytl.
2-) 2. el rs 125 5000 ytl 95 98 model (bu motoru alıcaksın 2 zamanlı makına ya satmak istersen ? )
3-) Rs 125 170 km hız.. honda 125 140 ( ki 150 vurdugunu gordum )
ben kendi adıma motor alırken bu 20 km 30 km daha hızlı gıdıyor bunu alayım demem. hangisi daha kaliteli,butceme uygun,satabilirmiyim bunları dusunurum ki cogu ınsanda bu yuzden bu motoru seciyor.
senin dedigin gibi dusundugumuz zaman soyle bır sonuc cıkıyor. honda 600 cc kullanan arkadaslarada sormak gerekıyor neden honda 600 cc de aprilla rs 250 değil ? sonucta daha ucuz ve 600 un yanından gecerken onu ındırmezsın yere neden hondayı sectınız kı gıdın rs 250 alın. daha hızlı daha ucuz... komik bunlar..
katagorileri arasında honda cbr 125'i tek geçerim..
motor hakkında modeller bölümünde çok kapsamlıbir başlık var ordan devam edelim..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)