motorsikletle yurtdışına çıkma bürokrasisi
Reklamlar
-
aranızda son zamanlarda yurtdısına cıkmıs olan var mı ?
Ben bir arkadasıma tek motor (fazer) izmirden avrupa turu yapmayi planliyoruz
arastirdigim kadari ile ilk giris yapilacak ulkeden aliniyor, biz cesmeden feribotla
once italya ya gitmek istiyoruz.
"
Schengen vizesi ülkeleri: Almanya, Avusturya, Belçika, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Hollanda, İspanya, İsveç, İtalya, İzlanda, Lüksemburg, Norveç, Portekiz, Yunanistan
Schengen vizesi, asıl gidilmek istenen ülkenin temsilciliğinden istenir. Birden fazla ülkeye gidilecek olması durumunda vize, ilk giriş yapılacak ülkeden istenmelidir.
"
Biz ilk olarak italyaya gideceğimiz için öncelikle italyanın vize işlemi için neler istediğini araştıracağım turist olarak vize alamazsam bizim şirketin italya şubesinden davetiye isteyeceğim ben yabanci bir denizcilik firmasinda ithalat dokumantasyon asistanıyım ayrıca sirketten de yazi alacağım.
italya vize icin istenen belgeler,
[img=http://img153.imageshack.us/img153/5259/vizeuc0.th.jpg]
Bakalım umarim hayalimiz olur kendi blogumda da detaylı yol haritasi cikaracagim.
Sizelerinde goruslerinizi bekliyorum.
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
Reklamlar
-
duslemek adlı üyeden alıntı
Biz ilk olarak italyaya gideceğimiz için öncelikle italyanın vize işlemi için neler istediğini araştıracağım turist olarak vize alamazsam bizim şirketin italya şubesinden davetiye isteyeceğim ben yabanci bir denizcilik firmasinda ithalat dokumantasyon asistanıyım ayrıca sirketten de yazi alacağım.
Sen öncelikle davetiye iste, vize alamassan 5 sene süreyle bir daha vermiyorlar diye biliyorum.Onun için şirket kanalı ile git.şirket elemanı olarak görevliymiş gibi.
Yukarıdaki fiyatlar 2006 yılına ait.Yanılmayasın
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
-
bende bırsey sorucam. ben cıft vatandasım. hem turkıye hemde bulgarıstan. trıptıkten baska bısey yaptırmam gerekıyor mu acaba. tesekurler sımdıden
mecho[B][I][COLOR="MediumTurquoise"][/COLOR][/I][/B]
-
Mısır'a giderken lazım olacak Ama ne zaman o belli değil
-
bu yaz yunanistan turu yapmayı düşünen arkadaşlar varsa pm den bana msj atabilirler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler