Scooter'a Ekzoz Modifiyesi!!!
Reklamlar
-
arkadaşlar kymco grand dink 150 marka bi scooterim war egzozunu destirmek istiyorum performans we ses ekzozları warmıs bunlar ayrı ayrı mı?yoksa 2 side tek birekzoz mu ?yolda bazen goruyorum bugunde gordum as150 T1 de wardı baya gusel ses yapıo aslında performansa fazla gerek duymuyorum ama sesının degismesini istiyorum bunun icin kendi ekzozuma zara wermeden biseyler yapabılırmıyım yoksa yeni ekzoz mu taktırmalıyım?
Reklamlar
-
mesala ben orjinalini hiç bozmadan apart egsoz çıkışı taktım.
buna benzer bişi yapabilirsin.bana maliyeti 7 ytl oldu.
birde racing egsoz varmış grand dink için
-
ewt bunu biliom ama isin icine kymco girince fiyatlar ucuo en dandik parcası 50$ falan senınkı nasıl oluyo biraz anlatırmısın sesı falan nasıl oluyo nerden bulurum zararı yararı nedir?
-
boştayken çalışmada fazla farkedilmez.ama yolda giderken gaz kestiğinde rüzgar sesine benzer ses çıkıyor.cbr125 ten daha fazla ses çıkıyor.
çıkış egsozunu herhangi bir egsozcuda bulabilirsin.beğendiğin apart egsozu motorundaki egsozun çıkışına dokundurarak sesine bak.hoşuna giden apart egsozu al.sonra herhangi bir kaynakçıda oksijen kaynağı yaptır.hiç olmassa denemiş olursun
şimdilik tek çözüm bu galiba.diğer çözümde egsozdaki susturucuyu aldırmak.diğer seçenekte hava filtresini sökmek
-
ne dersin bu seninkinden yapsam nasil olur yani bana baya kuwwetli bi ses wermesini istiom ole takinca az fark etmicem baya desicek mesela ben goruom scooterlar chopper gibi oluo ole istiom bide oksijen kaynak nasil oluo cikabiliomu tekrar nasil oluo
-
bence önce apart egsozu eline al motorun egsoz çıkışına elinle yerleştir.motora gaz ver sesi hoşuna gittiyse taktır.kaynakçıda yada onlar takar.
yanlız egsozdan egsoza ses farkeder.benimkinin aynısını ybr ye yaptık ama sesi benimki kadar olmadı
oksijen kaynağı sağlam olur.istediğin vakit apart egsozu kestirebilirsin.birkaç düzeltmeyle oynanmamış gibi olur
-
orası okey %90 alcam ama bu oksijen kaynak nasil oluo daha mi saglam sona cikarabiliomusun falan mesela ben kendiki ni yapcam yani aparti cikarcam ozaman nolcak?*
-
apartı çıkardığın zaman orjinalde hiç bir zararı olmicak.eskisi gibi olacak
oksijen kaynağı hem temiz olur hemde kalemle çizilmiş gibi kaynak yapılır.egsoza zarar vermez
-
tama sewdim bu isi pazartesi ilk isim gidip bitane almak cok saol dostum kymco cu olduun belli oluyo zaten
-
bende benim yamaha neos'a yapmak istiyorum acaba onlarada olur mu?
-
neQs denemen lazım .egsozcuya gidip hemen orada deneme amaçlı ayaküstü elinle tuttur sesi dinle hoşuna giderse yaparsın hoşuna gitmesse başka apart egsoz denersin
-
bide bu apart ekzozun ozelligi ne burdan bakıldıında sekilli demir bi borudan farkı yok nasıl sesi ole cıkarabılıo??
-
sonix adlı üyeden alıntı
neQs denemen lazım .egsozcuya gidip hemen orada deneme amaçlı ayaküstü elinle tuttur sesi dinle hoşuna giderse yaparsın hoşuna gitmesse başka apart egsoz denersin
oke denerim bilgilendirdiğin için sağol
-
motodevil adlı üyeden alıntı
bide bu apart ekzozun ozelligi ne burdan bakıldıında sekilli demir bi borudan farkı yok nasıl sesi ole cıkarabılıo??
eksozdan çıkan ses orada toplanıyor ve sesi bu şekilde değişiyor. egsozun yapısına göre ses değişikliği oluyor
neQs önemli değil
-
abi egsozu büyütürsen motor cok yakar bunu göz önünde bulundur haa
-
Abicim bu sizin tartıştığınız eksoz kafası sadece. Bu sadece arabalarda görüntüye yarar, başka bir işe yaramaz. Sesi falan değiştirmez. Eğer sesi değiştirmek istiyosan, motorun susturucusuna kıyıcaksın. Susturucunun içini boşalttırıcaksın (içinde elyaf ve süzgeç vardır). Eğer ki kıyamam, ama yine de ses istiyorum diyosan ya hazır olan eksozu alıcaksın. O da pahalı diyosan, çıkma bir eksoz bulup onun içini boşalttırıcaksın.
Unutmayın bu eksoz kafası sadece görüntü, başka bişey değil. Ses falan vermez.
-
supersport motorlarının sesini asla vermez ama yaptığımız eksoz çıkışıyla normalden daha değişik bir ses verir
-
ee simdi kime inanıcaz biz moderatorler bilir aslında huhuuu moderatorler yardımcı olabilirmisiniz bana??
-
tabi ya egsozt kafası ses vermeski.. yani senin o istediğin sesi vermez.. bence yapman gereken komple egsozt alıp,orjinal egsoztu söktürüp,yeni aldığını taktırmak.. garanti ses istediğin gibi olcaktır.. bende benm motora uygulıycam bunu ama garantisi dewam edio o kafamı karıştırıyo..
-
yani alsam goruntuden baska bısıye yaramazmı dıosunuz e sonix arkadas video yolladı bayagı degısmıs buna ne dıceksınız
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler