Depodaki benzin azalınca basınç düşer, bu sebeple de karbüratöre yeterli benzin gelmeyince ateşlemeyi kesebilir. Dolu depoyla böyle bir sorun olacağını sanmam...
Depodaki benzin azalınca basınç düşer, bu sebeple de karbüratöre yeterli benzin gelmeyince ateşlemeyi kesebilir. Dolu depoyla böyle bir sorun olacağını sanmam...
stop edince marş bas ateşlemeyi kontrol et , yoksa yavaş yavaş ömrünü tamamlıyor . BEnim today 50 de öyleydi meğer egzoz subapı kurum yapmıs çıkarıp temizleyip taktım jilet gibi olduydu . Motorun fan kısmındakı kapağı aç elinde döndür bakalım dönüşü kolay mı zor mu . Motor tamircisi kuzenin var hacı götür , gerçi en son o yaptıydı demı
tapa gaz kmlerce gidersen şişer yoksa birşey olmaz
Kendine dükkan açsın para kazanır o şehirde , bana şuan yakuplu tarafında bir iş denk gelse dakika durmam
Benimde bütçem yok adamım , kredi kartı çıkartıp şansımı denerdım 2-3 bin limitli kartla alet ve ufak tefek parça alınabilir . Valla dostum hergün bir adım daha ilerliyorum yaparsam orda yaparım zaten denetleme falanda yok oş ehirde merkezı yerler hariç
Motoru yormamak lazım...
www.kuryepera.com
http://www.kuryepera.com
Dükkanda yatılır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)