Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
özer ybrde hararet göstergesini olmamasının bi nedeni var hararet sorunu yok ilgili konuda cevapladım sorunu
Kask tak!
Motorda hararet sorunu yasanacak olsa zaten koyarlardı. Koymadıklarına gore emin ol yamahada o kadar muhendis calısıyor bi bildikleri vardir ...
Kıvanç Tüfekçioğlu - İzmir Dikili
metahan abi zaten böle bişi yapabilsek süper olur yaa.mete_han adlı üyeden alıntı
ben hararet yapıyo die takmıyorumki değişiklik olsun canım istiyo.anlatabiliyormuyum.değişiklik değişiklik...
B rh +(pozitif)
güzel abim takılır takılmasınada değişiklik istiyosan sen başka şeyleri değiştir mesela sinyalleri led li yada şefaf yap sonra arka stop lambasını da öyle yap sonra küçük bir masraf ile mp3 çalar 2 tane de haporlor koyarsın cıs tak cıs tak gezersin
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Hava soğutmalı motora hararet göstergesi taksan ne fayda !
Motor yağı sıcaklığı motorun hararetini ölçebileceğiniz çok güzel bir değerdir. Kartere takılacak olan bir hararet müşürü ile rahatlıkla motorun çalışma sıcaklığı görülebilir. Yağ yüksek hararetlerde çalışabilir bu size tam bilgi vermese bile 140-150 derece üzerleri bence hararet sorununuz başladı demektir.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
sana katılıyorum fakat kartere müşür yerleştirilmesi basit bir işlem değil ve ybr için bu kadarı ölü yatırım olur.Makine adlı üyeden alıntı
buyrun motor bloğuna monte ediliyor.yağın sıcaklığını ölçüyor.
19 euro www.louis.de
valla karışık bi durum uydurursanız bizede haber verin yaf
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
volkankilicoglu adlı üyeden alıntı
bayağı güzel bişeye benziyo ya.. galiba yağ kapağı olarak takılıyo.. ama çalarlar bea..
CBR 600F Honda,
ben ona taktım ulen allahallah yaw.hoparlor tak dio yawwwww sabır ver sen banaaaaa.sinyaller ledli zaten stop şeffaf.başka varmı hararet göstergesinden önce aklına gelen...onlarıda yapıyım bitsin aklındakilerde rahat ediyim sona..bur-k@bilişim adlı üyeden alıntı
B rh +(pozitif)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)