(resimli) kafası yalama olmuş civata nasıl sökülür ?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Tesekkurler yararli olabilecek bir paylasim.
-
Başarılı..
-
Elinize sağlık, şu meşhur ters klavuz olayını hep duyar idim, bu başlıkta görmüşte oldum, sanrım bu bir aparat? ve kolayca ulaşılıyor?
-
Carbondioxid adlı üyeden alıntı
Elinize sağlık, şu meşhur ters klavuz olayını hep duyar idim, bu başlıkta görmüşte oldum, sanrım bu bir aparat? ve kolayca ulaşılıyor?
matkap gibi kılavuz gibi kesici takım kategorsine girer ama kesmez sökme işinde kullanılır. ismi kılavuz ama diş açmaz. ters yönde çevrilerek. en iyi yaptığı iş burç sökmek. ve civata sökmektir. çokda ucuz 5-10tl lik birşeydir. tek sorun çok fazla yüklenip kırmamak. kırarsanız zor çıkar.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
-
aynı sorunu bugün bende yaşadım belki açtığım konuyu görmüşünüzdür bakımı yapan usta muhtemelen diş atlamış olucak ki. açmak için lokmayı çevirdiğim an tak ! diye bir ses geldi ve boşa dönmeye başladı. ne tarafa çevirsem boşa dönüyor muhtemel bu işin sonu matkapla biticek nerde oturuyosun hocam
-
Ellerine sağlık. Bilgilendirme amaçlı güzel bir vaşlık.
-
-
DKN adlı üyeden alıntı
aynı sorunu bugün bende yaşadım belki açtığım konuyu görmüşünüzdür
bakımı yapan usta muhtemelen diş atlamış olucak ki. açmak için lokmayı çevirdiğim an tak ! diye bir ses geldi ve boşa dönmeye başladı. ne tarafa çevirsem boşa dönüyor muhtemel bu işin sonu matkapla biticek
nerde oturuyosun hocam
Dostum senin sorunun basit. Bir tornacıya gidip diş açtıracaksın kartere. Varsa helicoil taktır. Orjinal tapanı kullanırsın. Yoksa bir büyük tapa alırsın.
Basit yani :-)
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)