Motor vurdurmadan çalışmıyor
Reklamlar
-
Arkadaşlar dün yoktu nedese bugün motorum stop etti bir baktım vites göstergesi far falan hiç biri yanmıyor vurdurarak çalıştırdım farlar falan tekrar çalışmaya başladı gittim öyle ama durup stop ettikten sonra tekrar vurdurmadan çalışmıyor ne far yanıyor ne korna hiç biri çalışmıyor ama vurdurup çalıştırınca hepsi çalışıyor sorun nedir bilen yaşayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Reklamlar
-
Yeni akü alcan..
Ya da atık sigortanı değiştiricen..
-
-
Jrspawn adlı üyeden alıntı
-Baba akü yok
-Şarzımı bitmiş ki ?
-Baba akü komple yok
-
Ayak marşını basınca çalışıyor ve far düdük vb hepsi çalışıyor sorunu hala çözemedim
-
Kardeşim sigortan atmış. Bi motorcuya gotur sigortani degistirsin. Sende degistirmeyi ogren kolaydır. 1 lira falan sigortalar. Bu arada sigorta, + ve - kutuplu kablolar birbirine değerse, yağmur falan yağarsa, motoru yıkamışsan atmıştır. Son zamanlarda böyle bir şey oldu mu?
-
Sigorta atmıştır / akünün kutup başı çıkmıştır vb. saçma sapan herhangi bir şeyden kaynaklanmıştır. Vurdurarak çalıştırdığınızda statörün ürettiği elektrik sistemin döngüsel ihtiyacını karşılıyordur. Stop ettiğinizde aküden güç gelmediği için marş basmaz göstergelere elektrik gelmez.
-
edit
Sağolun beyler sigortası mı ne yanmıış 5 tl masrafı varmış yarın yaptıracam yorumlarınız için teşekkürler.
Edit : Motoru hem yıkadım hemde sinyali taktım falan şase de olabilir yıkamaktan dolayıda olabilir :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)