Arkadaşlar arka dörtlüleri çakar yapmak istiyorum ne yapmam lazım (arka dörtlüler polis sireni gibi olucak) bilenler anlata bilirmi?
Arkadaşlar arka dörtlüleri çakar yapmak istiyorum ne yapmam lazım (arka dörtlüler polis sireni gibi olucak) bilenler anlata bilirmi?
Arka dörtlü ne demek ?
4 sinyalin aynı anda devreye girmesi anlamında soruyorsan yalnızca ampul ile de yapabilirsin ama yasalara aykırı, ceza yem riskin çok büyük
Cezası önemli değil zevk için arka dörlü derken siren gibi bi sağ çakar yapıcak bi sol çakar yapıcak
İstediğin elektriçide yaparlar. Kimisi ampulle çözer, kimisi araya elektronik devre koyarak.
2 tllik led sürücüleri var sinyal lambasını yada bir röleyi de sürebiliyor rialli.com dan almıştım bi ara 2 devreli sağ sol
Hayır abi yanlış anlama önemli değil derken basit bi scooter aydınlatması dörtlülerimi iptal etmicem hafta içi video ile nasıl olduğunu görürsün abi :D
Arka dörtlü
Arka dörtlüler derken dörtlülerin sadece arkadaki bölümünü çakar ampulle değiştiricem yardım ettiğiniz için teşekkürler ne yapmam gerektiğini anladım :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)