bisan atlas 100 aldığımdan beri stop ediyor!!
Reklamlar
-
Arkadaslar 2 ay evvel bisan atlas 100 aldım aldığımdan beri stop ediyor servisle kavga ettim yapamadilar kendi motorcuma goturdum sibob ayari hava ayari felan yapti suan 1200 de yagi fln degisti ama hala stop ediyor bisuru motorcu gezdim yarisi bu motor ya 125lik yada150 lik olacak baska cozumu yok diyor kafayi yiyecem bi yardimci olun.
Reklamlar
-
Senin yerinde olsam onu satar gider ikinci japon motosiklet bakarım.
-
haklisin ama Satsam piyasasi duşuk zarar ederim keske hic almasaydim
-
Rölantiyi aç yine stop ederse hava ayarını tam sık 1.5-2 tur aç , gaz fişeğini sök içindeki sekmanı alttan üstten 3. ye yani ortaya al tak
-
Senin hatan servis dışı ustaya götürmek olmuş madem motorda sıkıntı var servise bırakacaktın nesi bozuksa garantiden değişirdi yuksek ihtimal ama o şansınıda kaybetmişsin
-
-
Keşke almadan önce bi araştırma yapsaydıniz.
Kronik sorunu varmı? servis ağı geniş mi ?Yedek parça bulunuyor mu yada uygun mu ?
Yer olarak neredesiniz o ustalarda hayır yok belli.100 luk olan motor stop ediyorsa 125 lik yapmak mi çözüm olurmuş o nasıl bi mantık öyle maksat sizden fazlaca para koparmak.
-
Hala garantiye inananlar var , sakın o usta bozmasına güvenme . Video koysana sesini dinleyelim
-
nerede yaşıyorsun? 15 derecenin altındaki sıcaklıklarda yapabilir. biraz ısınınca düzelmesi lazım. ısınmasına rağmen stop ediyorsa sıkıntı vardır.
-
Haklisin arastirmak lazimdi motorcuya guvendik aldik oyleymis simdi bi ark 125 ligi var onda bu sorun yok benimde iyice kafam karisti
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:30 ----------
Yok zaten gitmedim bi daha
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:32 ----------
Konyada yasiyorum ama sicaklikla ilgisi yok bundan once 2 sene modial snapyy 100 bindim motor 7000 bini devirdi bi tik yok anahtar degmemisti motoruna
-
iyi bir usta cozer bu isi merak etme kardes konyadasin.parcada bulursun ustada.
-
Karamana yakınmışsın gelebilirsen gel sorununu çözelim silindir değiştirmekle olmaz bu iş kanaat motor soner usta işini hakkıyla yapan nadir ustalardan eğer karamana gelebilirsen yardımcı olurum
-
valla kardesim honda kawasaki yapan untalara goturdum onlar bile 150 lik olacak diyorlar anlayamadim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)