Özellikle kaporta içi dar yerlerde , alternatör kapağı ve debriyaj kapağı gibi yerleri sökerken kullanacağım ince uzun lokma takımı grubu arıyorum tavsiyeleriniz nelerdir .
Serkan abi duy sesimi
Özellikle kaporta içi dar yerlerde , alternatör kapağı ve debriyaj kapağı gibi yerleri sökerken kullanacağım ince uzun lokma takımı grubu arıyorum tavsiyeleriniz nelerdir .
Serkan abi duy sesimi
izeltaş ve retta diyip bırakmak istiyorum ama yeterli olmayacak sanırım senin için... uzman biri gelse daha iyi...
Marka ne olursa olsun motorunuzdaki vidalara göre alın, set olarak alınca kullanmayacağınız onlarca parçaya para vermiş olacaksınız, taşıması da dert olduğu için zamanla setin %80'i evde duracak. Ölçülere bakıp ona göre hırdavatçıdan alabilirsiniz, marka olarak da İzeltaş iyi bir Türk markasıdır.
markalar belli dostum,
Fıyatlarına Gore Sıralarsak,
İzeltaş,
Retta,
Altaş,
Ceta form,
Belki SOMA...
benim kullandıkğım şu anda BU ,
Havalı tabancaya dahi bunu kullanıyorum,
10 yıldır Hiç KIRILAN AĞIZI BOZULAN OLMADI,,,
http://www.makinahirdavat.com/pinfo.asp?pid=67857
aklında olsun en az 250 liradan başlamalı alacagın takım,
ömürlük olsun istersen,
Takım ne kadar KÖTÜ Olursa civatayı o kadar zor söker,
Veya YALAMA YAPAR ve sökülmez,
Sonra uğraşır durursun,
Abi şimdi tabancanın ucunu en inceye çeviren ara aparat yok sanırım onu imal edeceğiz bana ince uzun lokma lazım sağ kapağı açmaya özellikle Rico alacağım
en az kullanılan normal lokmaların 11 numarasını alıyorsun,
bırde kısa ınce uzatmayı alıyorsun,
dip kısmını hafıf traşlıyorsun ve 11 numaralı lokmanın ıcıne yerlestırıyorsun,
sonra once 4 kenardan puntalıyorsun sonra salgı yok ise adam akıllı kaynatıyorsun...
Al sana Lokma...
Abi aparat tamam ama bnm istediğim ince lokma bataryası
Arkadaşlar 1/4 lokma setleri motosikletin tüm parcalarını sökmek için yeterlimidir? 1/4 cırcır kolu 15 cm civarında,bunun yerine daha pahallı 1/2 setlerden mi almalıyım sizce?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)