istanbul sirkecide etiket takımı dahil bir çok parçasını bulabilirsin
bu motor bence bi efsane bunun üstüne 100 cc motor tanımam herşeyiyle on numara buna binen başka motora binince attan inip eşşeğe binmiş oluyo öyle diyorlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:14 ----------
arkadaşım bizdebi tane var düşünürsen görüşelim fiyatı enson 1100 tlkırmızı muayene sigorta var daha yeni yapıldı hiçbir arızası yok muayer
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Beyaz deri güzel olmuş yakışmış da, o +18 bütün asaleti bitirmeye yetmiş yine de...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
peki ben buna ne gibi bi fayat çakmeliyim sizce?? sorduklarında ne diyim bilmiyorum. Herşey tam
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:56 ----------
+18 olmamışmı orada. valla etiketlere baktım hepsi devasa buyukluklerdeydı bende onu aldım .
Mükemmel olmuş beyaz kaplama benim photoshoptan da güzel olmuş
Aptallık En Büyük Günahtır !
tavsiyen için tekrar teşekkür ederim ya +18 kafam takıldı ıyı durmuyormu
Gerçekten emeğinize değmiş süper olmuş. Çağdaş arkadaşım bu motordan bende de var, bizim buralarda yedek parçası bulmak zor oluyor ben motorumu çok seviyorum aynı renkteki bu motorum için yedek parça temin edebileceğim adres verebilirsen veya sizin temin ettiğiniz yer neresi bilgi verirseniz çok sevinirim.
motor cıncık gibi olmuş bene motorcu adam budur işte.bendede 2005i var 8.000kmde çok sağlam ve gaddar dize kadar çamurda bile 2kişiyle gidiyo.birde çok pratik lastik değişimi var arka lastik sadece 3 vidata bakıyor hala kullanıyorum.
benimde kınetix motor var arka yan çamurlokları lambaları kilemetre saati lazım nerede bulurum acaba
Çağdaş81 arkadaşım,her ne kadar konuyu açalı iki yıl olsa da ,revizyonunu yaptığın honda kinetic motorun elektronik ateşleme sisteminin kablo bağlantılarını şematik olarak verebilir misin?(Konuyu takip edebileceğini düşünerek mesaj yazdım.)
Bende hala var bu motordan trafikten çıkardım.Alacak olan varsa görüşebiliriz.
En son Jawa 350 ts düşünüyordum. Ancak biraz araştırınca bu cihazların daha uygun olacağını farkettim. Bilenlere bazı sorularım var;
1995-2001 model bi makina alsam km'sine göre kaç para vermeliyim?
En fazla kaç tl vermeliyim?
Rampalarda şişermi?
Motor vitessizmi yoksa otomatik viteslimi?
Kemalpaşa-İzmir 60km yolda şişme vb. sorunlar çıkarırmı?
ve km'de ne kadar yakar?
İlginiz için teşekkürler
Sene 2016, işe 98 honda kinetic le gidip geliyorum. 23000 km de. Bir kere kayış değiştirdim. İki kere de fren balatalarını değiştirdim. Yakıt arabamın yarısından biraz daha az diyebilirim. (ford fiesta 1.25) Taş gibi motordur kendileri. Isparta antalya 2 buçuk saatte gidebiliyorum. Yaklaşık 140km. Hava soğutmalı olmasına rağmen Şişme gibi bir sıkıntım olmadı. Her 100 km de bir mola verip dinlendirmek lazım. Birde rampalarda 2 kişi biraz güçten düşüyor artık. Ama düz yolda tek biersen de max. 70 iki kişi binsen de max. 70 üç kişi de binsen max 70 yapıyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)