Yurt dışından parça ve aksesuar
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Fikir güzel Teklif güzel. Eskiden olsa balıklama atlanabilirdi şimdi durumlar farklı. Tr fiyatları biraz daha düştü.
Farklı olan daha çok emek daha az kazanç.
Kendi yaşadığım tecrübeden biliyorum ebaydan aldığım kle 500 marş ruble setini 50 dolara kargo dahil almıştım. Amerikadan gelmişti parça. o zaman en fazla 100 tl vermişimdir. Montajı içinde kartal merkez kawasakiye 100 tl verdim. Kawasaki merkezinde o parça için benden 400 tl ve 1 ay zaman istemişlerdi ) sanırım 2010 yada 2011 yılıydı.
Bu örneği neden verdim. Fiyat farkı bu ölçülerde olacaksa güzel bir iş olmakla birlikte güzel de bir hizmet olur.
Hem para kazanır hemde bol dua alırsınız.
-
Motosiklet Eğitmeni
Sinan Er adlı üyeden alıntı
Fikir güzel Teklif güzel. Eskiden olsa balıklama atlanabilirdi şimdi durumlar farklı. Tr fiyatları biraz daha düştü.
Farklı olan daha çok emek daha az kazanç.
Kendi yaşadığım tecrübeden biliyorum ebaydan aldığım kle 500 marş ruble setini 50 dolara kargo dahil almıştım. Amerikadan gelmişti parça. o zaman en fazla 100 tl vermişimdir. Montajı içinde kartal merkez kawasakiye 100 tl verdim. Kawasaki merkezinde o parça için benden 400 tl ve 1 ay zaman istemişlerdi
) sanırım 2010 yada 2011 yılıydı.
Bu örneği neden verdim. Fiyat farkı bu ölçülerde olacaksa güzel bir iş olmakla birlikte güzel de bir hizmet olur.
Hem para kazanır hemde bol dua alırsınız.
Ben de o sekilde düsündüm.
Yani Türkiye'de 150 euroya alacagi mali burdan 130 euroya alsa ne olur almasa ne olur ayni fiyata gelecek.
Ama bahsettigin gibi pahali parça ve aksesuarlar var.
Bir de orada bulunamayan özellikle eski model motosiklet parçalari isi var.
Yani dedigin gibi avantajlari olan bir is.
-
Hayırlısı olsun. Benim kafama takılan soru, yani yanlış anlaşılmasın, tedirgin olunacak bir husus. Alıcı sana neden güvensin? Tanıyan tabi ki tercih eder ama tanımayan için suru işareti?
-
Lazım olup yurt içinde temin edemediğim , egzozun sızdırma yapmasına sebeb parça , Xmoto xz250r uyumlu egzoz " grafit conta " / " garphite seal "
Öneri , ben gibi kredi kartı , sair enternet alışverişi beceremiyenler için mutlaka yurt içinde bir kimse olmalı 'ki yurt içi kargo ulaşım ileteişim işlerine bakabilsin.
Yukaraki parçadan fiyatları uygun ancak, uygun çap bulma meselesi , şayet bulabilirsek 3 adet almayı planlıyorum.
-
Carbondioxid adlı üyeden alıntı
Lazım olup yurt içinde temin edemediğim , egzozun sızdırma yapmasına sebeb parça , Xmoto xz250r uyumlu egzoz " grafit conta " / " garphite seal "
Öneri , ben gibi kredi kartı , sair enternet alışverişi beceremiyenler için mutlaka yurt içinde bir kimse olmalı 'ki yurt içi kargo ulaşım ileteişim işlerine bakabilsin.
Yukaraki parçadan fiyatları uygun ancak, uygun çap bulma meselesi , şayet bulabilirsek 3 adet almayı planlıyorum.
Yurtdışı veya yurtiçi alışverişlerde internet kullanmayı öğrenmenizi tavsiye ederim. İçinde bulundupumuz Zaman bunu gerektiriyor.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
-
Motosiklet Eğitmeni
-
Sinan Er adlı üyeden alıntı
Yurtdışı veya yurtiçi alışverişlerde internet kullanmayı öğrenmenizi tavsiye ederim. İçinde bulundupumuz Zaman bunu gerektiriyor.
Az evvel yeni açtığınız başlığa şeettim, zahmet edip okuyuverin , ama nafile ben halen deliyim , halen sevdalı , hanzo halen mağara adamı style ...
-
şöyle olabilir. internetten bakıp yaklaşık avrupa fiyatlarına gümrük ödememek adına sizden isteyebilir. hediye yollayacaksınız sonuçta.
-
Motosiklet Eğitmeni
önümüzdeki persembe günü H2'yi denemek için kawasakiye gidecegim.
Sizin parçayi sorarim.
Fakat hemen fiyat almam mümkün olmayabilir çünkü bazi parçalar ellerinde olmayabiliyor bu nedenle fiyat veremiyorlar.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
COQ adlı üyeden alıntı
önümüzdeki persembe günü H2'yi denemek için kawasakiye gidecegim.
Sizin parçayi sorarim.
Fakat hemen fiyat almam mümkün olmayabilir çünkü bazi parçalar ellerinde olmayabiliyor bu nedenle fiyat veremiyorlar.
Sevinirim , bahs olunan motoru umarım capon markası olarak algılamadınız , yurt içi namı Apachi xz250 rm , orjin Xmotos xz250r 4v .
Bu sorun yüzünden denemediğim materyal kalmadı defalarca çeşitli materyaller sonuç kısa süre sonra yeniden problem, tedarikçi yurt içi firmada ise komple egzoz içerisinde var imiş durum bu.
Vereceğiniz haberi dörtgözle bekliyorum teşekkürler.
Örnek olması açısından materyal benzeri birebir aynı cisim şekilde ancak ölçüler meselesi.
http://www.ebay.com/itm/EXHAUST-GRAP...-/161018683167
-
Motosiklet Eğitmeni
Sevinirim , bahs olunan motoru umarım capon markası olarak algılamadınız , yurt içi namı Apachi xz250 rm , orjin Xmotos xz250r 4v .
Bu sorun yüzünden denemediğim materyal kalmadı defalarca çeşitli materyaller sonuç kısa süre sonra yeniden problem, tedarikçi yurt içi firmada ise komple egzoz içerisinde var imiş durum bu.
Vereceğiniz haberi dörtgözle bekliyorum teşekkürler.
Örnek olması açısından materyal benzeri birebir aynı cisim şekilde ancak ölçüler meselesi.
http://www.ebay.com/itm/EXHAUST-GRAP...-/161018683167
Ne bileyim ben x falan görünce capon zannettim.
O markayi bulabilirmiyim valla bilmiyorum.
yine de bir deneyeyim.
-
-
Hayırlı olsun size bir kurban lazım kendini feda edecek ninja250r için akrepovic karbon tüp egzoz lazım
-
Ben komple motor istiyorum abi.. Mümkünse litrelik olsun.. Sen gönder bana, ben sana dönücem..
Şaka bir yana çok güzel düşünmüşsün.. Yurtdışından parça arayanlar için BULUNMAZ NİMET..
Hayırlı olsun.
-
Motosiklet Eğitmeni
Karalı adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun size bir kurban lazım kendini feda edecek
ninja250r için akrepovic karbon tüp egzoz lazım
hangi yilin?
-
COQ adlı üyeden alıntı
hangi yilin?
2013 model ama eskileride oluyor galiba 2011-2012
"Tecrube, limitlerini bilmektir"
-
Motosiklet Eğitmeni
Karalı adlı üyeden alıntı
2013 model ama eskileride oluyor galiba 2011-2012
Baktim oluyormus
550 euro civarinda sana mal olur tahmin ediyorum.
buradaki satisi 500€ civarinda
-
fikir guzel!!!
ermax firmasi fransada
http://ermax.fr/
ermax in bayagi bir urununu ingilteredeki temsilcilerinden aldim (intobikes)
nedense ingilteredeki bayileri ermax in kendisinden daha ucuza satiyordu.
eur/pound daki durumdan olabilir
456 poundluk aksesuara
55 pound shipment
+85 pound vergi verdim
toplam bana 600 pound a mal oldu
simdi sorum su ki;
bu alisveriste siz bana yardimci olsaydiniz...
kargo +vergi ne kadar oderdim?
-
ebayden elektrik elektronik ve kozmetik gümrüğe takılıyor bu konuda yardımcı olurmusunuz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)