Disk Temizleyici Sprey ??
-
Arkadaşlar.Fren disklerini temizleyebileceğimiz spreyler var.
Ben bunu daha önce , motosiklet ustasında görmüştüm.
Kirlenen , yağlanan , ses çıkaran disklere sıkıldığı zaman ,
o yağ çözücü madde , beraberindeki yabancı maddelerle beraber akıyor.
Diski parlatıyor.
Acaba bunu nasıl temin edebiliriz??
Ben almayı düşünüyorum , hatta motorize26 üyeleri arkadaşlarla görüşeyim.
Ortak olarak alalım.Beraber kullanırız...
Reklamlar
-
bilen arkadaşlar yazarsa iyi olur. ben de almak isterim bundan.
bir de, yağ çözücü spreyler varmış. zincir yağını temizlemek için kullanılıyormuş. yağ çözülüp yere akıyormuş. üstüne yeni yağlama yapmak gerekiyor tabi bu çözücüler nereden bulunur, onu da bilen varsa yazsın, iyi olur
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
-
lespaul_84 adlı üyeden alıntı
bilen arkadaşlar yazarsa iyi olur. ben de almak isterim bundan.
bir de, yağ çözücü spreyler varmış. zincir yağını temizlemek için kullanılıyormuş. yağ çözülüp yere akıyormuş. üstüne yeni yağlama yapmak gerekiyor tabi
bu çözücüler nereden bulunur, onu da bilen varsa yazsın, iyi olur
arkadaslar bostancı e5 kopru arkasında.buz moto diye bir yer var.zinciri yağını chain wac castol ordan aldım ben.ngk buji.zincir yağ kir sokucusu ıvır zıvırı ordan temin edebilirsiniz.buz motonun yer tarifi konsunda bilgiyi
sod nikli üyeden koraydan alabilrsiniz.o goturmustu benide.
zincir yağ sokucusunun fiyatı 15 ytl iydi
-
Disk temizlemek için würth firmasının çok sağlam bir spreyi var arkadaşlar ama istanbulda nereden bulursunuz bilmiyorum.
-
ben technical diye bir disk spreyi kullanıyorum gayette memnunum. araba parçaları satan yerlerde sıkça bulabilirsiniz. değişik markalarda var 7,50 ytl ile 20 ytl arası değişiyor fiyatları. pazarları motoru yıkarken sıkıyorum, frenleme esnasında kirden parçacıklardan olusabilecek sesleri engelliyor.
BEN GÜZELE GÜZEL DEMEM KAFAM GÜZEL OLMADIKÇA
-
Ben Adana da Ford bayisinden 4 ytl ye aldım o spreyi.Araba balata sprey i die geçio.Herhangi bir parça satan yerde buLabiLirsiniz...
Born To Be wild,Live to Ride...
-
Böyle bir ürün var arkadaşlar. Bunu kullanan oldumu hiç. Çok bulunduğundan ve kolay ulaşıldığından dolayı bu ürünü kullansak bir sorun olurmu. Kullanan oldumu yada...
CİLLİT BANG YAĞ ÇÖZÜCÜ(SPREY), 5,92 YTL + KDV
(umarım reklam olmamıştır)
Herşey bir gün gelecek ve geçecek. Zamanın kıymetini bilmek lazım...
-
Merhaba arkadaşlar,
Yağ temizleyici spreyi dün aldım ve de hemen uyguladım. Zincire yapışan tüm pislikleri içeriğinde bulunan solvent ile hemen temizledi. Yağ temizleyiciyi kullandıktan sonra 10 dk. kadar bekliyorsunuz ve sonra zinciri yağlıyorsunuz. Bu işlemden 30 dk. sonra motorumu test ettim ve sonuç gerçekten anlatılan kadar iyiydi. Reklam olmasını istemem. Almak isteyenler için nereden aldığım bilgisini yazıyorum.
Motovizyon telefon :02125577287
Fiyatı : 20 YTL
Sevgiler
-
dostum disk spreyinide ,zincir spreyinide sanayi de yada parça satan yerlerde bulabilirsin. bende şu an disk spreyi TECTANE kullanıyorum
umarım reklam olmamıştır!!!!
-
Arkadaşlar ben Würth kullanıyorum çok güzel Z moto servisten aldım komik bir rakama aldım sanırım ya 8 lira ya da 10 lira tavsiye ederim. sırf balata değil 1000 kilometrede bir zincirleri temizleyin ve yağlayın her 300 de de yağlama işlemini tekrar edin. Motorunuza iyi bakın yoksa o size hiç bakmaz kolay gelsin.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler