marş a basıyorum acayip bir ses geliyor
Reklamlar
-
Merhaba motoru az önce çalıştırayım dedim ve kontağı çevirince hiç sıkıntı yok farlar gösterge hepsi çalışıyor fakat marş a basınca farlar gösterge kısılıyor ve marşı almıyor tır tır tır elektrik sesi gibi bişey geliyor ve motor çalışmıyor vurdurmayı bilmiyorum acemiyim ve bu olay ayak fren i yukardaydı alçaltmak için vidasını ayarladım freni sıkdım bundan sonra oldu alakası olamaz gibi duruyor bir bağlantısıyok sonuçta sabaha kadar çalıştırmam gerekiyor işteyim suan eve gitmem gerekicek
Reklamlar
-
Akün zayıflamış ya da tesisatın bir yerinde şase var. Kontağı aç vitesi ikiye tak debriyajı çek yokuş aşağı sal hızlanınca sert şekilde debriyajı bırak
-
ozgur325 adlı üyeden alıntı
Akün zayıflamış ya da tesisatın bir yerinde şase var. Kontağı aç vitesi ikiye tak debriyajı çek yokuş aşağı sal hızlanınca sert şekilde debriyajı bırak
motor yeni 3 hafta oluyor alalı vurdurmayı hiç denemedim ama motor vitesde iken ittiğimde frenliyor yokuşta 2ye aldığım zaman zararvermesin motora?
-
Akü dostum başka yerde arama
-
bu havalarda böyle olması normal motorlar sık çalısmayınca aküler soğugun etkisinden daha cabuk zayıflıyor vurdur calıstır bıraz gez sıkıntı kalmaz
-
Akü bitmiş vurdururarak çalıştırın biraz çalıştıktan sonra akü eski haline gelecektir
-
aküdenmiş gerçekden acemi olduğum için bilemedim çıkan ses baya garip geldi çünki neyseki düzeldi çok mutluyumyaaa
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)