Lastik değişimi+Balans ayarı=100 TL
Reklamlar
-
Araba lastigi degisiminde sök tak balans teker basina 10 tl motorsiklet lastigi sokmek daha kolay üstelik.motorunuzla 100 km nin ustu hizlara cikmiyorsaniz balansa gerek yoktur araba lastigine balans yaparken de tam otomatik makinalarda yapiyoruZ.fiyat cok abartili
Reklamlar
-
otobeygir adlı üyeden alıntı
aynen hocam. lastiklerin takımını indirimli 300 tl' ye aldım. Ulan 100 tl nedir yav. Otomobillerin dört lastiği var 50 tl alıyorlar...
ESKİŞEHİR' de yer tavsiye edecek arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım.
ilk gördüğümde aman tanrım o ne kadar büyük bir öpücüktür ohh shit dediğim bir yazı oldu bu 100 tl ? acaba banknotlarımı karıştırdıki dicem ama tayyib amca 0 ları atalı çok oldu be yaw :S 100 liraya 15 gün çay simit yapıyoruz nedir o öle bana porche lastiğimi söküyor bu tamirci yoksa kafasımı çok çalışıyo bilemiyorum belki takımları altın kaplamadır dolaşığın
-
03 Haziran 2020, 16:05
iyi günler herkese, uzun uzun aradıktan sonra sonunda istediğim gibi bir yer buldum.
İstanbul Avrupa Yakası avcılar/denizköşkler de bulunan MotoPark Cengiz Usta' da lazerli balans ayarı yapılmaktadır
. 0 hata payı ile güvenle teslim alabilirsiniz gayet memnunum. Ulaşmak isteyen arkadaşlar google'a Motopark Cengiz Usta diye aratabilir. Randevu almanızda fayda var.
-
03 Haziran 2020, 16:19
burakragaa adlı üyeden alıntı
iyi günler herkese, uzun uzun aradıktan sonra sonunda istediğim gibi bir yer buldum.
İstanbul Avrupa Yakası avcılar/denizköşkler de bulunan MotoPark Cengiz Usta' da lazerli balans ayarı yapılmaktadır
. 0 hata payı ile güvenle teslim alabilirsiniz gayet memnunum. Ulaşmak isteyen arkadaşlar google'a Motopark Cengiz Usta diye aratabilir. Randevu almanızda fayda var.
neden bulduğun tüm konulara aynı yazıyı kopyala yapıştır yaptın ki.
reklam yapıyormuşsun gibi oldu biraz.
3 konuda aynı yazıyı görünce insan bi garipsiyor.
-
03 Haziran 2020, 16:31
İzmir'De motomekhan var , internetten 560 idi lastik, gidip direk 2020 üretimini 600 e taktırdım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)