Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Honda CBR125R tamir maliyeti

REKLAM ALANI
    Alisilin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr 125 06- Cygnus L 14
    Delikanlının hevesini kırmayın beyler, hatırlayın liseli yıllarınızı bakayım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Hyosung GV650
    Gökhan bence kendi soruna kendin cevap vermişsin. şu parçayı şu fiyata şurdan bulurum bunu burdan. buradaki herkes sana servis fiyatını söyleyecektir çünkü ikinci el çıkma parçalar dükkandan dükkana fiyat farkı gösterirki bazılarında bariz fark var. ha ben olsam çıkma alırmıyım almam niye diye sorarsan çıkmaların büyük kısmı çalıntı motorların sökülerek satılması ile ortaya çıkıyor kalanı ise kazalı ve tamiri astarı yüzünden pahalıya gelen motorların parçaları.

şimdide ben bir soru soracağım. motoru 1500 liraya adam satıyor iyi güzel peki senin bütçen ne enazından onu söylersen o bütçeye göre enazından ortalama yaptırıp yaptıramayacağına dair yorumlar yapabiliriz. ama benim görüşüm o motorun en aşağı 3-4 bin lira masraf isteyeceği yönünde. o durumdada bütçenin en aşağı 5000 lira civarı olması gerekiyor. ayrıca ileride büyütmek istediğinde satarken büyük ihtimalle sıkıntı yaşayacaksın.

şimdi gelelim ikinci soruya ki bu bence çok daha önemli sorudur. ehliyetin varmı? koruma ekipmanlarına para ayırdınmı? ben kaskmam delikanlıyı bozar mantığındaysan sakın ama sakın motor alma derim. kimsenin vebalini almak istemem sonuçta. ayrıca ileride büyütmek istediğinde satarken büyük ihtimalle sıkıntı yaşayacaksın.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)