arkadaşlar arkadaşın motorunu denedim yokuş aşağı yatmama rağmen moror 96-97 km kaldı motor mu problemli yoksa ancak o kadar mı yapar. ayrıca motor doksanadan sonra kesik kesik gidiyor
arkadaşlar arkadaşın motorunu denedim yokuş aşağı yatmama rağmen moror 96-97 km kaldı motor mu problemli yoksa ancak o kadar mı yapar. ayrıca motor doksanadan sonra kesik kesik gidiyor
- KM saati bozuk olabilir
- Hava filtresi tıkalı olabilir
- Fren kaliperleri bozuk olabilir
- veya kilonuz 150 nin üstünde olabilir !
Benim motosikleti açılmışmı diye bir kontrol edelim dedik usta 90 ben 88 kg. düz yolda 100 gördük tek kişi 120 rahat çıktı senin motosikletinde bir problem var hatta bir değil mengu16'nın yazdığı 4 problemden biri yada hepsi hahah
basar 110 120 kacıyo rahat
oda motormu truvayı git bi dene
sahil yolunda ben ibreyi sonuna dayadım ve direksiyon da titremeler başladı :D
konnuyu kim hortlattı
Allah sizin yardımcınız olsun. Umarım o motorun üzerinde sağlıklı ve uzun ömürlü yaşarsınız.
Hayatımda ilk defa bir çinli motorla 20-30km yol yaptım ( mondial scooter)
100bin km motor üzerinde geçirdim 4 yıldır yaşamadığım riskleri bu 30km boyunca yaşadım
3 kere düşme, 4 kere de ezilme tehlikesi yaşadım.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
karbüratör ayarından olabilir.. bujiden olabilir.. belki variatör disklerinden bile olabilir . duyduğuma göre zamanla parlama yapıyorlar ve kaçırıyormuş kayış.. tornada sildirenler var.
o motor da kalmamıştır karbüratörde kalmamıştır ) bence daha fazla bişey yazmayalım bu konuda kalmasın
İkincilik kaybedenler içindir...
arkadaşlar konu çoookkk eski...
hortlatmışlar...
bu mtor piyasada ble değildir şimdi(:
hepinize iyi geceler dilerim...
valla hiç dikkat etmemişizz yaw harbi hurdaya ayımliştır.
motorun şasesi sızlamıştır (kemik sızlamasından yola çıkaraktan) daha fazla çınlatmayın karbüratörünü
bu kawasaki bir başka dostummm
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)