Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motor Marş Sorunu2

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Mondial Z-One 150
    Motorumun Aküsünü Yeni Şarj ettirdim aküyü takdıkdan sonra marşı aldı 50 100metre gittikden sonra motoru stop ettim ve tekrar çalıştırmak isteyince marşa basıyorum TIK TIK TIK diye ses geliyor her marş verdiğimde TIK diye ses çıkıyor kalıyor sorun nedir sizce ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Akü ölmüş şarj tutmuyor

serkanADH13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motor Tamircisi :) 0,535,939,20,86 :)
    Alıntı mterayes26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Akü ölmüş şarj tutmuyor
    buna ek olarak,
    Motorun ŞARJ ediyormu baktırmalısın,
    Farklı bır akü ile takviye yap,
    yinede marş zor dönüyorsa veya hiç dönmüyorsa ve elini sürünce marş motoruda ısınıyorsa marş motorunda sorun var demektir,,,

Baktırmanda fayda var,,,
    BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
    ''Gürcan Moto Garaj''
    0 535 939 20 86

ucanteneke5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Super Tenere xt1200z. Actros 1841 megaspais.
    evet akü gebermiş tek şarjlık olmuş.
    yada motorun bi tarafı dağılmış ayaraı kaçıyo.

Adventure58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    haojue 135S
    Bende de çalındıktan sonra bu olay oldu 1 2 çalıştı şimdi marş almıyor anca ayak marş lı ile çalılıyor motorcuya sordum marş motoru değişecek dedı 1 2 çekiç sapı ile tıklatttı çalıştı o an eve geldık yine aynı. Akü uzunca far ı kornayı çalıştıryor kapattıktan sonra yada 1 hafta kapalı kalıyor yine açınca far çalışıyor aküden değil sanırım.
    Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ... Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik

Motosikleti
    125 Mh Drift
    Alıntı Adventure58 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende de çalındıktan sonra bu olay oldu 1 2 çalıştı şimdi marş almıyor anca ayak marş lı ile çalılıyor motorcuya sordum marş motoru değişecek dedı 1 2 çekiç sapı ile tıklatttı çalıştı o an eve geldık yine aynı. Akü uzunca far ı kornayı çalıştıryor kapattıktan sonra yada 1 hafta kapalı kalıyor yine açınca far çalışıyor aküden değil sanırım.
    Öncelikle piston,krank,sekman sorunu yok galiba çünkü ayak marşıyla çalışıyormuş
    Akü nün sağlam olduguna inanıyorsan sorun Marş motorundandır.
    Akü testi için farları aç marşa bas zayıfsa farlar komple söner.Değilse marş motorunun içinde kırık parça veya dişli volan arızası olabilir.
    -Siz motor çalışınca farları açın gaza bastıgınızda farlar canlanıyorsa şarj sistemi çalışıyor ve akünüz zayıf demektir.
    Benım bilgim bukadar yanlış ise düzeltin üstadlar Benım motorda akü bitene kadar marşa bassamda çalışmıyor deli ediyor beni.Herkese iyi forumlar.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)