Arkadaşlar,
650 GS enduro için yeni lastik alacağım 2 tane, marka ve model için ne tavsiye edersiniz, zaten 2 marka var galiba türkiyede, istanbul da bu ürünleri nerede en ucuxza bulurum bir de detayları nedir.
sevgiler
Arkadaşlar,
650 GS enduro için yeni lastik alacağım 2 tane, marka ve model için ne tavsiye edersiniz, zaten 2 marka var galiba türkiyede, istanbul da bu ürünleri nerede en ucuxza bulurum bir de detayları nedir.
sevgiler
Bu maceray paylaŸan herkese selam.
Ben bi ara çok araştırdım. türkiyede pirelli metzeller ve continental lastikleri var, bi de sirkecide tuhaf tuha japon markalı lastikler var. pirelli continental ve metzellerin hepsi çok iyi. en pahalısı metzeller. herkes en iyisi der ama yok öyle bişey. ben tercihimi pirelli den yana kullandım. bir de dikkat etmen gereken konu lastiklerin üretim tarihi. sana kesin 2 yıl öncesinin lastiklerini yeni diye çıkarıyolar.kesinlikle alma yoksa 1-1,5 yıl sonra dişleri olan ama yeri tutmayan lastiklerin oluyor. bu tarih lastiğin üzerinde yazar. istanbulda sirkecide-daytona motor bir de sirkecide var lastikler benim bildiğim hepsine sor bence almadan önce.
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
ÜSTAT JAPON VEYA TAİWAN MALI ALMADA NE ALIRSAN AL TEBEŞİR GİBİ ERİYO YAA OLMAZ BÖYLEBİ LASTİK BEN TAKMİŞTIM DİKEN DAHİ LASTİGİ DELİP BATABİLİYO OKADAR YUMUŞAKLAR DANGER'İN DEDİGİ GİBİ PİRELLİDEN ŞAŞMA UCUZ ETİN YAHNİSİ YAVAN OLAYI YANİ : :::mtnet4
>>>UYUZ ADAM<<<
viole=danger0 motorunun markası ne? resimdeki motor mu? benim motorum yok . almayı düşünüyorum .ne tavsiye edersin ? resmindeki model ve benzerleri idealim.3--5 milyara bulabilirmiyim
continental lastikler cok yumuşak bir yapıya sahip çok yumuşak bir seyehat sağlıyor ama ömrü biraz kısa
Kingston in Aksaray
(niye diye sormayın :((()
enduro için özellikle bir marka veremem ama touring için 1) metzeller 2) dunlop veya bridgestone 3) pirelli olarak sınıflandırabilirim. pirelli sert yapılı bir lastiktir diğerleri daha yumuşaktır. bence motorun orjinal lastiği neyse aynısından al en doğru seçim bu olur
06 AB 3263
0 Rh+
Bugün kaç motorcuya selam verdin?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)