Pro-link Ayarı ile alçaltma yükseltme
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Ellerine sağlık fakat dengesinde sıkıntı olmasın sonra
-
mehmetenis adlı üyeden alıntı
Ellerine sağlık fakat dengesinde sıkıntı olmasın sonra
teşekkür ederim. denge konusunda henüz 10km kadar kullandım kullandıkça göreceğim. tabi ağırlık merkezi yükseldikçe denge zorlaşır fakat sıkıntı yaşatacak kadar büyük gibi gelmedi. zamanlar görücem. verim alamazsam orjinal parçalar duruyor tık tık hallerderiz :D
teşekkürler yorumunuz için
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
-
Bende bir ara Bursa otosansit sanayinde bir firma ile görüştüm, zinciri iptal edip continental marka triger kayış ve kasnak takacaktık.
Harley davidson larda kullanılan H8M profilli olacaktı.
Fakat kayış hariç 700 tl yi buluyor, motoru 4150 tl ye aldığım düşünülürse ayrıca garanti konusu var Honda ile konuştum, garantiden çıkarırız dediler Vazgeçtim.
İleride bir enduro alınca yapacağım bir uygulama olacak.
İki şey sonsuzdur insanoğlunun aptallığı ve evren. Albert EINSTEIN
-
enduroda kayış ne kadar kullanışlı olur bilemedim. bence şaftlı bir enduro düşün :D askerden sonra şaftlı bir touring enduro sürücü olmak istiyorum. tabiki freewind imin yanına bi supertenere yakışır gibi :D onu pek kesip biçemem galiba :D haylırsı olsun
-
telike adlı üyeden alıntı
enduroda kayış ne kadar kullanışlı olur bilemedim. bence şaftlı bir enduro düşün :D askerden sonra şaftlı bir touring enduro sürücü olmak istiyorum. tabiki freewind imin yanına bi supertenere yakışır gibi :D onu pek kesip biçemem galiba :D haylırsı olsun
BMW de kayışlı yol endurosu var, fiyatlar yüzünden kırbaçlı zannediyor insan
Sağol. Sana da hayırlı olsun.
İki şey sonsuzdur insanoğlunun aptallığı ve evren. Albert EINSTEIN
-
teşekkür edeirm
touring enduroda var biliyorum enduro diyince daha arazi motoru düşünüyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:44 ----------
ekleme olarak şöyle belirteyim. bilenler için, frezede çok rahatlıkla yapılan parçalar. öyle cnc falan gerekmiyor. çok pahalı bi işlem olacağını sanmıyorum. sanayiye aşinaysanız yaptırabilirsiniz de..
snapchat ten bi parça :D orda da ywitcan :D
-
aynı şekilde bende kle500de 1 cm kısaltarak 8-10 cm kadar yükselttim.yaklaşık 1 senedir bu şekilde kullanıyorum bi yamuğunu görmedim.hatta çok hoşuma gidiyor kaldırımlarda inerken çıkarken acaba vurcakmı diye düşünmüyorum.dediğin gbi şase az bişe kısaldığından tekere daha kolay geliyor.aynı motoru kullanan bi kaç arkadaşım benim motora binince bi değişik geldi deyip onlarda beğendi.
motor yükseldiğinden rüzgarı daha çok alıyor bu yüzden bi tık hızı kesildi denge konusunda virajlarda şimdiye kadar bi sıkıntı yaşamadım ve tekerin sınırına kadarda yatırırım.
-
Yorumlarınız için teşekkürler ben de bugün sorun görmedim genelde şehiriçi kullanımı olduğu, 100 110 u nadiren gördüğüm/geçtiğim olduğu için sorun çıkmaz rüzgardan onun için de bi kaç düşüncem var fakat motorun üstüne oturduğumda heyt bee aslan aslaan dedim gazı çevirmemle motorun başıma geçmesi bir oldu tam istediğim gibi oldu. Bakalım olumsuz bişey görecek miyim. Mesrla en son lastikleri büyüttüğümde yakıt tüketimi 4.2 civarlarından 4.6-4.8 civarlarına çıkmıştı ama virajlarda dediğiniz gibi limite kadar korkmadan zorlayabiliyordum. Şimdi daha da fazla yatacak yükseldiği için.
Bu arada belirtmek isterim bu soğul havalarda lastik havaları sürekli değişti için ve lastikler daha geç ısındığı için virajlarda dikkatli olmanızı önereceğim. Geçen gün bi kaç kere daldı ön. İyi lowside a düşmedim. Yırttım
-
Yardım
Benim rx3 evo yu da yükseltebilir miyiz acaba
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:23 ----------
Bana ulaşır mısınız arkadaşlar bu konuda lütfen İstanbul dayım... 0549 632 15 71
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)