1-performansa ne kadar etkisi olr?_?
2-cbr 125 e uygunu warmıdır?_?
3-hava filtresi ile son hızdamı yoksa çekiştemi artış olur?_?
4-seste değişiklik olurmu?_?
5-nerede bulabilirim?_?
6-fiyatları ne alemdedir...
1-performansa ne kadar etkisi olr?_?
2-cbr 125 e uygunu warmıdır?_?
3-hava filtresi ile son hızdamı yoksa çekiştemi artış olur?_?
4-seste değişiklik olurmu?_?
5-nerede bulabilirim?_?
6-fiyatları ne alemdedir...
CBR 600F Honda,
1- çok etkisi olur
2- vardır
3- her ikisde artar gider
4- olur
5- filitreciden
6- fiyatlarıda iyidir...
kardeş kızma nolur.dayanamadım...
kanka bulabılırsen bu hava filitresınden benı de haberdar et cbr lerimizi kanatlandıralım
benkaan adlı üyeden alıntı
senkaan abi ne diyim ben sana..
eiwalla hoca.. bu başlığı takip et.. hatta sık kullanılanlara ekle.. herhangi bir gelişme olursa yani dışardan falan bulursam yazarım buraya..extrasyon adlı üyeden alıntı
CBR 600F Honda,
dostum cbr larda görmedim ama burda bizim arkadaşlarda runnerlarda var çok tok ve güzel bises çıkıyor cbr larda naasıl çıkar bilmem
Dostum etkisi var kesinlikle bende taktim motoruma hem sesi hem hemde hava girisi toparlandi.Eger egzozun performans yada acik degil se biraz az etkili oluyor.Ben araba performans filtresi taktim ve 20 ytl sanayide.Simdi motorlar icin de gelmis ve 10 ytl.Sanayiye bir bak bulurusun.Bu benimki
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
bunların scooter lar ıcın olanı warmı ornegın kymco grand dink 150 ?
walla arkadaşlar ben bi yerden filtre imalatçısının tel numarasını buldum görüşüp size haber vereyim
motor için özel imalat yapıyomu araba için yapıyomuş
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
eywallah beyler.. bugn sanayiye gidip araştırayım..
CBR 600F Honda,
eğer scooter için olanları varsa bende yapim ya güzel olur
dostum tabii var hatta rsmini koyabilirsem koyimmotodevil adlı üyeden alıntı
scooterlarda bu filtrelerden kullanan warmı ne gıbı farklılıklar oluyo yada belen warsa onlarda solesınler bende kymco grand dink 150 war onun sesını begenmıom hıc cıkmıo cok sessız bılıom scooterlar ole olur ama ben bagırsın ıstıom nasıl olur
hava filtresi inşallah fazla yaktırmıyodur kısacası fazla yaktırırmı
abi tabiki filtre yakıtla direkt alakalıdır.. ne kadar fazla hava, o kdar fazla patlama ve bir o kadarda yakıt.. tabi sonuç olarak performans..kamikaze48 adlı üyeden alıntı
CBR 600F Honda,
teorideki herşey pratikte geçerli olmuyo fakat ne akdar fazla hava o kadar fazla patlama derken o fazla havayı içeri basınçla vermek lazım yoksa iç basınç düşüyo ve patlama daha kötü oluyo
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
ya arkadaslar yokmu bızım scotterlara gore bu performans hava filtreleri?genelde racinglere var hatda markası K&N
cgl125 adlı üyeden alıntı
nası yani.. sonuçta orjinal filtrede daha az hava giriyo ve çok düşük bir basınçla.. açık filtrede daha iyi olacağını sanıorm..
CBR 600F Honda,
resimlerde ki hava filtresi 2000 cc ve üzeri araçlar için bu filtreyi ben 250 cc tek silindir li jawaya taktım hortum olarak ta motosiklet iç lastiğinin içine kalın plastik bi hortum geçirmiştim fakat filtre büyük geldi ve motor gaz yemiyodu hava ayarını kısmamıza rağmen yine de özellikle yüksek viteslerde motor bi yerden sonra gaz yemiyo yığılıyodu şimdi içindeki boruyu çıkardım ve içeri daha ince körüklü bi boru bildiğimiz lavabo borusunu taktım yalnız körüklü olduğu için uç kısımlarından biraz kıvırdım ve hava gelişini kısmış oldum biraz bu şekilde gaz yiyo yükse viteslerde de yüksek devirlere çıkıyo motor onun için motor hacmine göre filtreler sınıflanıyo zaten basınç yani havanın fazlasıda olmuyo karbiratörlerin yapısından dolayı olabilir daha önceki halinde 12 voltla çalışan bi fan bağlıydı filtreye bu şekilde yaptığım denemelerde maksimum hızda 1 km fark etti onun için iptal ettim eğer içeri hava üfleyişi sağlayabilirsen performansa etkisi olur zaten süpercharger dedikleri şeyde bi nevi bu tek farkı kranktan alıyo hava üfleyen türbinler hareketi elektriklileride mevcut fakat motor zaten jawa olduğu için masraf yepıp ilerletmedim olayı
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
Aynı konuda iki tane başlık var bende iki kez ekledim
Taktığım performans filtrenin monte edilmiş hali.
Bu da filtre ile karburator arasındaki (kanuni 250 cc lerin) ara baglantı hortumu.
Performans konusuna gelince, vites araları uzadı, özellikle tırmanışlarda çok farkediyor, harika bir ses veriyor.
Ahanda bu da yaptığı sürat.
Free Motorcycle Team
normalde kac yapıodu fıltreyı takınca 130 mu goruo
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)