Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

motorsiklet çalışmıyor

REKLAM ALANI

Alıntı mterayes26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Neler çıktı mesela
    ilkten soktuk temizledik taktik duzelmedi ici dolu kirmizi benzin yapismis 10 senedir temizlenmemis galba sonra yenden soktuk iyi dagittik karburatoru heryerini temizledik ne varsa taktik gaz iyi yiyor sonra motoru evin altina cektim duruyor

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    KUBA CG-100 Sport
    fikri olan tecrübeli abilerim, ustalarım görüşlerinizi bekliyorum

Kardes sorun karburatorden olabilir benim motor 1 ay yatiyordu zor calisiyor memeler tikanmis az benzin geldigi icin zor calisiyor gitmiyordu bi baktir

Motosikleti
    KUBA CG-100 Sport
    Alıntı GYNK14 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardes sorun karburatorden olabilir benim motor 1 ay yatiyordu zor calisiyor mezeler tikanmis az benzin geldigi icin zor calisiyor gitmiyordu bi baktir
    servis çok ilgisiz ama yine de gitmek zorundayım sanırım çünkü niğde gibi küçük bir yerde tamirci bulmak ta zor ama bende parasıyla da olsa karbüratörü temizletmeyi düşünüyorum başka ne yaptırmalıyım ?

Elin anahtar tutuyorsa yaparsin ben kendim yaptim kolay bisey

Motosikleti
    Bajaj Pulsar rs 200
    Aynı sıkıntı bende de var. Falcon crown 150 kullanıcısıyım. Benzin full akü dolu ama stop edince arada sırada en az 20 dakika çalışmıyor. Ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz?

Buji ye bakin ayak ladami calismiyor

Motosikleti
    KUBA CG-100 Sport
    Buji ye bakin ayak ladami calismiyor
    bujiyi değişeli çok az oldu ayakla çalışmıyor

Motosikleti
    Bajaj Pulsar rs 200
    yok ayakla da çalışmıyor ama bunu arada sırada yapıyor temassızlık söz konusu olabilir mi ?

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    ilkten soktuk temizledik taktik duzelmedi ici dolu kirmizi benzin yapismis 10 senedir temizlenmemis galba sonra yenden soktuk iyi dagittik karburatoru heryerini temizledik ne varsa taktik gaz iyi yiyor sonra motoru evin altina cektim duruyor
    Bakmadan da birşey denmiyor ki

Suan motoru kullanmiyorum pis karburator motora nasil yan etkisi olur performans dusuklugu yakit motoru pek kullanmadim temizleyince duzelmeler olurmu .. Burdan pek bsy denmez motor sicakkende yapiyorsa olabilir ayni sorun arkadasimdada var ayakliklada zor calisiyor siz buji bajligina motora deydirin atesleme varsa kivilcim cikiyorsa sorun baska yerdendir

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Karbürötör.öyle hemen kirlenme yapmaz piposuz olarak bas marşa çalışırsa pipoyu at gitsin

Motosikleti
    KUBA CG-100 Sport
    Alıntı mterayes26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Karbürötör.öyle hemen kirlenme yapmaz piposuz olarak bas marşa çalışırsa pipoyu at gitsin
    pipo neresİ bilmiyorum

mtgemlik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj pulsar-Rks 150s- Tvs apache rtr 200
    Pipo dedikleri bujinin üstüne geçirdiğin plastik bir şapkadır. Pipoya giren kablo viralıdır büyük ihtimal. Somun gevşetir gibi kabloyu sola doğru çevirip kabloyu pipodan çıkar. Kablonun orta kısmında incecik bakır tele benzeyen kablo vardır onu içinden bıçakla veya başka kesici aletle dikkatlice çıkar. (elektrik kablosundan bakır teli çıkarır gibi) Çıkardığın teli bujinin üstüne sıkıca sardıktan sonra marşa basabilirsin.
    Mertcan39 bunu beğendi.

Anahtar sokarak buji basligi motora deydir kivilcim varsa ordan degildir yoksa buji basligidir

Motosikleti
    KUBA CG-100 Sport
    Anahtar sokarak buji basligi motora deydir kivilcim varsa ordan degildir yoksa buji basligidir
    yarın deneyim bi . ama sorun ateşleme motorunda olabilir mi acaba ?

Mars motorumu diyorsunuz oysa mars motoru aku bitik gibi calisiir baygin ama sizinki ayak marsiyalada calismiyor sorun bobin buji buji basligi karburator hepsini deneyerek eleyin

Motosikleti
    KUBA CG-100 Sport
    sorun cdi imiş yani elektriği düzenleyen parça imiş. baya bir uğraştılar ama sonunda çözüldü sorunum

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:32 ----------

Alıntı Utku Onar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sorun cdi imiş yani elektriği düzenleyen parça imiş. baya bir uğraştılar ama sonunda çözüldü sorunum
    yani bu parça yanmış sanırım ama içim rahatladı 14 lira dedi 10 verdim çinlinin en sevdiğim özelliği :D parçaları sudan ucuz

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    iyi sorunu çözmüşsün benim cdi bir ara dengesizlik yapıyordu sonra durduk yere düzeldi üstünden 4500 km geçti sıkıntı yapmadı

Motosikleti
    KUBA CG-100 Sport
    Alıntı shooter1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi sorunu çözmüşsün benim cdi bir ara dengesizlik yapıyordu sonra durduk yere düzeldi üstünden 4500 km geçti sıkıntı yapmadı
    teşekkür ederim valla niye yandı niye bozuldu fikrim yok sizce neden olabilir ?

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)