Motora aküsüz bindin mi hiç yani zayıf akü ile
Motora aküsüz bindin mi hiç yani zayıf akü ile
valla aynı olay 4 gündür benim başımdada vardı antalya gibi kışın bile sıcak olan bir yerde sabah yada akşam farketmeden marş yaptığımda bir 10 saniye çalışıyordu sonra stop ediyordu bir daha basıyordum 5-6 saniye öksürerek çalışıyodu sonra hiçbir şekilde çalışmıyordu bi 20 dakika sonra çalışıyodu oda şansa, açtım karbüratörü temizlemek için, içi pırıl pırıl yinede ben hava tuttum ama nafile aynı problemi az önce dükkandan gelirken yine yaptı meğerse sorun 35 tl para verip aldığım, lafta uzun ömürlü iridyum bujidenmiş. Belkide çakmasıydı ama hertarafı yağ içindeydi eski yedek bujimi taktım tek marşta şak çalıştı vede motorun titreşimi azaldı burdan antalyadaki tüm motorcu-arabacı-araba aksesuarcı ustayım diye geçinen kan emici şerefsiz insanların, esnaflığın yüzkarası olan para uğruna insanların hayatıyla oynayan herkeze selamlar özelliklede eski sanayideki erol motora
burda birçok arkadaşım dylanında iridyum kullanıyor ama benim motorda problem çıkardı sahte ngk bujileri araştırdım netten vede bendeki iridyum ve yedekte duran iki bujide sahte çıktı hadi biri motorun üstünde geldi para vermedim ikincisini idarelik 7 tl ye dandik bir yerden aldım ama iridyuma 35 tl para saydım ve antalyanın lafta en iyi motorcularından erol motordan aldım şerefsizin sattığı mal sahteymiş
Bu siteden alsam sahte çıma olasılığı varmıdır ? yada muadili olan densoyu alsam tavsiye edrmisiniz ?
http://bujimarket.com/266-cr8ehix-9-iridyum-buji-087295137970.html
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)