Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

sinyallerin dördü aynı anda yanıyor. acil yardım

Motovento
    REKLAM ALANI

motorum ninja 250 r arka stop sinyal birleşik olan stobu aldım taktım yanıp sönmedi sadece sinyal verdiğim tarafa yanıyordu serviste dediler önleri de led yapman lazım neyse sonra öne de led aldım kendimm taktım bu sefer sinyale basınca 4 ü aynı anda yanıyor ne yapa bilirim ? sorun nedir? bilgisi olan var mı

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    serkanADH13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motor Tamircisi :) 0,535,939,20,86 :)
    kabloları yanlış bağlamış olabilirsin,

Tekrar Kontrol Etmeni Öneririm...

sök tak sök tak bi hal oldum önlerde sorun yok sanırım çünkü denedim bayağa bi.. servis sanırım arkayı taktığında yanlış bağladı yardın bi arkayı denicem artk...

sahin08 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ramzey qm250-2006 skyjet-sj100-7 yuki gy200
    4 ü birden yanmaz sağ ve sol sinyal kabloları birbirine değiyordur yada bir ampulun 1 ucuna sağ sinyal artısı diğer ucuna sol sinyal artısı giriyor olabilir

bide genelde sinyal rölesi kondansatör deşarjlı çalışır (normal ampul için ) kısa devreyi yada yanlış bağlantıyı giderip led için uygun bi röle kullanmanız lazım

canerol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin-Rally250-z300
    aynı dediğin stobu bende arkadaşın motoruna taktım.dediğin gibi 4ü değilde önler normal arkası ise 2li yanıyor.araya bi devremi rölemi ne takıp düzeliyormuş herhalde öye bişe yaptırcam dedi.

cbr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motoran XF-250
    Led sinyaller yeterli akım çekmediği için flaşör devreye girmez ve ampul gibi yanıp sönmez.Paralel olarak ampulleri de bağlamalı yada düşük dirençli bir flaşörle değiştirmelisiniz.Bir elektrikçiye led sinyalleri gösterip alabilirsiniz.

yahu servise götürdüm adam ben anlamam dedi elektirikçiyi aradı o dedi bende yapamadım daha önce... bukadar zor olmasa gerek.
    bir işi de tam yapan birini görsem saşırcam ya

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:12 ----------

ampulleri paralel olarak bağlasam bir sorun olurmu ? ağır gelmez mi bu sefer ?

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)