Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Beyaz Duman

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Mh Drift 125>Rx3i Evo Abs
    subap deyince mterayes e birseyler oluyor :D
    mterayes26 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    telike - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 450 EXC-F
    Alıntı mterayes26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yuuuhhh , pesss bu kadarına . Pardon da sibop kayıtları nereye yapılıyor . :D
    koridorun sonunda soldaki odada :D subab kayıt
    mterayes26 bunu beğendi.
    Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
    Twitter/instagram @ywitcan
    Yiğit Can

ergün1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC 700 SA
    [QUOTE=mterayes26;3516897]
    Alıntı ergün1968 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Peki

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:40 ----------

Ergün sibop kayıtları nereye yaapılıyor
    Canın sıkılıyor galiba Boş muhabbet yapamayacağım kusura bakma,selametle.

Bakınız sübap kayıt:
    http://otoyedekleri.com/supap.html
    AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    [QUOTE=ergün1968;3517140]
    Alıntı mterayes26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Canın sıkılıyor galiba Boş muhabbet yapamayacağım kusura bakma,selametle.

Bakınız sübap kayıt:
    http://otoyedekleri.com/supap.html

Oraya yazan da ayrı bir avel , onun adı GAYD tır.
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Motosikleti
    NC 700 SA
    İngilizcesini yazacağız illaki yani? bumudur Neyse.

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    İngilizcesini yazacağız illaki yani? bumudur Neyse.
    Kayıt'ın ingilizcesi gayd mı , iyi güldüm gece gece . Google'a gir Gayd ı bir tarat neymiş öğren . Ondan son ra karşıma çıkıp canın sıkılıyor galiba , boş muhabbet yapamayacağım selametle deyip mütevazi tiriplerine girme .

Motosikleti
    NC 700 SA
    Yaşın kaç bilmiyorum,seni muhatap alıp cevap yazmamamda lazım ama dayanamadım yine.Öncelikle insanlarla diyaloğu ve karşındaki insana saygıyı öğrenmeya davet ediyorum seni.Tanımadığın bir insanı sebep ne olursa olsun yuhalayarak hakarette bulunma hakkına sahip değilsin.Bu davranışın karşısında benimde sana hakaret hakkım doğdu ama ben yapmadım.Sen hala kendine küfür ettirmek için devam ettin ben yine muhatap olmadım.Siktir boktan bir konuda gelinen sonuca bak.Sonuçta yardım etmeye çalışılan bir arkadaşımız vardı ve bilgimiz doğrultusunda yardım etmeye çalıştık.valve guide a gayt desen ne olur,kayıt desen ne olur? Anlatılan şahıs anladımı sonuçta anladı.Yani anlatım amacına ulaştı.Ama yok sidik yarışı olacakya gayt,guyt,gak guk.En kral ben bilirim modu.Egolarınızı tatmin için bu ortamları kullanmayın,pisikoloğa gidin.sana yazacağım son mesaj bu.Allaha emanet ol.
    ahmetunuver ve inancalio bunu beğendiler.

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Yaşın kaç bilmiyorum,seni muhatap alıp cevap yazmamamda lazım ama dayanamadım yine.Öncelikle insanlarla diyaloğu ve karşındaki insana saygıyı öğrenmeya davet ediyorum seni.Tanımadığın bir insanı sebep ne olursa olsun yuhalayarak hakarette bulunma hakkına sahip değilsin.Bu davranışın karşısında benimde sana hakaret hakkım doğdu ama ben yapmadım.Sen hala kendine küfür ettirmek için devam ettin ben yine muhatap olmadım.Siktir boktan bir konuda gelinen sonuca bak.Sonuçta yardım etmeye çalışılan bir arkadağımız vardı ve bilgimiz doğrultusunda yardım etmeye çalıştık.valve guide a gayt desen ne olur,kayıt desen ne olur? Anlatılan şahıs anladımı sonuçta anladı.Yani anlatım amacına ulaştı.Ama yok sidik yarışı olacakya gayt,guyt,gak guk.En kral ben bilirim modu.Egolarınızı tatmin için bu ortamları kullanmayın,pisikoloğa gidin.sana yazacağım son mesaj bu.Allaha emanet ol.
    Benim yaşım da başım da ikimize de yeter , sinirlenme şampiyon . Herşeyin doğrusu , ben psikologu da psikologluk yaparım . Sende şampiyon

bassturbin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6 Diversion F
    Soğukken veya ilk çalışmada siyah beyaz veya beyaz duman normal, motor ısındıktan sonra siyah duman normal, soğuk havalarda beyaz duman veya hava normal sıcaklıytayken görülmeyen duman normaldir...

Daha önce gözle görünmeyen veya keskin olarak göremediğimiz dikkat etmediğimiz yanan yakıtla yağı görünce (cüzzi miktarda her motorda yağ yanar yakıta karışır) heyecan yapıyoruz.Soğuk havada ve ısınmamış motorda yanma farklı olur.

Bir atasözü derki : Her gördüğün dumanı siboptanmı zanettin? ))

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)