subap deyince mterayes e birseyler oluyor :D
subap deyince mterayes e birseyler oluyor :D
[QUOTE=mterayes26;3516897]Canın sıkılıyor galiba Boş muhabbet yapamayacağım kusura bakma,selametle.
Bakınız sübap kayıt:
http://otoyedekleri.com/supap.html
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
İngilizcesini yazacağız illaki yani? bumudur Neyse.
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Yaşın kaç bilmiyorum,seni muhatap alıp cevap yazmamamda lazım ama dayanamadım yine.Öncelikle insanlarla diyaloğu ve karşındaki insana saygıyı öğrenmeya davet ediyorum seni.Tanımadığın bir insanı sebep ne olursa olsun yuhalayarak hakarette bulunma hakkına sahip değilsin.Bu davranışın karşısında benimde sana hakaret hakkım doğdu ama ben yapmadım.Sen hala kendine küfür ettirmek için devam ettin ben yine muhatap olmadım.Siktir boktan bir konuda gelinen sonuca bak.Sonuçta yardım etmeye çalışılan bir arkadaşımız vardı ve bilgimiz doğrultusunda yardım etmeye çalıştık.valve guide a gayt desen ne olur,kayıt desen ne olur? Anlatılan şahıs anladımı sonuçta anladı.Yani anlatım amacına ulaştı.Ama yok sidik yarışı olacakya gayt,guyt,gak guk.En kral ben bilirim modu.Egolarınızı tatmin için bu ortamları kullanmayın,pisikoloğa gidin.sana yazacağım son mesaj bu.Allaha emanet ol.
Soğukken veya ilk çalışmada siyah beyaz veya beyaz duman normal, motor ısındıktan sonra siyah duman normal, soğuk havalarda beyaz duman veya hava normal sıcaklıytayken görülmeyen duman normaldir...
Daha önce gözle görünmeyen veya keskin olarak göremediğimiz dikkat etmediğimiz yanan yakıtla yağı görünce (cüzzi miktarda her motorda yağ yanar yakıta karışır) heyecan yapıyoruz.Soğuk havada ve ısınmamış motorda yanma farklı olur.
Bir atasözü derki : Her gördüğün dumanı siboptanmı zanettin? ))
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)