Kırmızı ışıkta geçmenin cezası 10 katına çıkartılmalı kaldı ki daha dün Kızıltoprak'taki kaza bu yüzden olmuştu
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
abi çok şanslıymışsın çok hızlı olduğun için okumamış olabilirmi acaba yada herhangi bir araç falan varsa yanınızda solladığınız ondan okuyamamış olabilir yada arıza yapacağı tutmuştur
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
Evet arkadaşlar
Saat 13:00 da durdurulduğum ekiplerin merkezine gittik oradan adliye binasına geçtik.
Savcılık nezninde tutanak tutuldu. Cezamn peşin ödersem 560ytl, taksitle 4x750ytl olacağını ilettiler.
Aslında para cezası 188 ytl mi ne fakat 1 ay hafif hapis cezasıda işin içine girdiğinden dolayı fiyat bu kadar artıyor. boşa 250 ytl ödememek için peşini kabul ettim 15 gün içinde yatırmamı tebliğ ettiler.
Tabi kaotik br durum var. Ben yeni aldığım motorumla ehliyetsiz yakalandığım için bu cezaya çarptırıldım, fakat bu cezayı ödemeyede gene ehliyetsiz bir biçimde yakalandığım motorumla gideceğim.
Gerçi memur arkadaşlar çok yardımcı oldular, isteseler motruda bağlarlardı ama birinin gelip almasını beklediler.
neyse sağlık olsun...
[QUOTE=batuhan35;248899]30 gün hapis cezası=600 ytl+188 ytl=788 bide ruhsat sahibi sen değilsen.bide onawildwildwest adlı üyeden alıntı
Orgazma Dudak Büktürür
Arkadaşlar öncelikle başlıgı tekrar hortlattıgım için kusura bakmayın. Konu bu başlık ile alakalı oldugu için yeni başlık acmaktan sa burada sormayı uygun buldum..
Gectigimiz cumartesi gunu 92 km ile radara girdim. Ceza kesildi. Ben hafata ici calıştıgım icin cezayı esim yatıracak ama yatıra bilmesi ne gerekli..
Sadece Motorun ruhsatını götürse yatırabilirmi.
İllaki elinde caza bildirim tutanagı olması mı gerekli.
Yada başka nasıl odeyebilir...
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
arkadaşlar sırf bu konu için buraya üye oldum lütfen yardım edin arkadaşım geçen sene motorculuk yapıyo bi iş yerinde motorda plaka felan yok soruyolar alacagım vardı vermedi bende motorunu aldım ehliyetide yok motorunu alıyolar ve ehliyetsizlikten 600 lra ceza kesiyolar bu maddi durumundan dolayı ödeyemedi ve bir buçuk yıl geçti cazası nasıl olur hapis cezası verilir mi ve :de kaç yıl verilir bunu örenmek istiyorum lütfen...........
o cezalar 2006 nın :D şimdiki cezalar fena ben alayını yedim :D bi kere ehliyetsiz motor kullanma cezası 600tl muayenesiz araba kullanma cezası 500tl ilk 15 günde ödersen yüzde 20 indirim
Motosiklet mucidi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)