Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

trafik cezaları ve ödenecek rakamlar..

REKLAM ALANI

Motosikleti
    as t1
    Alıntı muzaffer1968 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motosiklet için otobanda hız limite ne acaba bileniniz varmı
    80 ehliyetsiziz galiba diyecem de mutlaka vardır
    Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda CBR 125 idi ;( yine olacak..
    Kırmızı ışıkta geçmenin cezası 10 katına çıkartılmalı kaldı ki daha dün Kızıltoprak'taki kaza bu yüzden olmuştu

muzaffer1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Alıntı okayyorukcuoglu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    80 ehliyetsiziz galiba diyecem de mutlaka vardır
    ehliyetim var tabiki ama hız limitini bir türlü tuturamıyomda geçenlerde 175km hızla radarın önünden geçtim ama beni nedense durdurmadılar onun için soruyom. herhalde plakamı okuyamadı
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

Motosikleti
    as t1
    abi çok şanslıymışsın çok hızlı olduğun için okumamış olabilirmi acaba yada herhangi bir araç falan varsa yanınızda solladığınız ondan okuyamamış olabilir yada arıza yapacağı tutmuştur
    Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:

Motosikleti
    Yaya
    Evet arkadaşlar

Saat 13:00 da durdurulduğum ekiplerin merkezine gittik oradan adliye binasına geçtik.

Savcılık nezninde tutanak tutuldu. Cezamn peşin ödersem 560ytl, taksitle 4x750ytl olacağını ilettiler.

Aslında para cezası 188 ytl mi ne fakat 1 ay hafif hapis cezasıda işin içine girdiğinden dolayı fiyat bu kadar artıyor. boşa 250 ytl ödememek için peşini kabul ettim 15 gün içinde yatırmamı tebliğ ettiler.

Tabi kaotik br durum var. Ben yeni aldığım motorumla ehliyetsiz yakalandığım için bu cezaya çarptırıldım, fakat bu cezayı ödemeyede gene ehliyetsiz bir biçimde yakalandığım motorumla gideceğim.

Gerçi memur arkadaşlar çok yardımcı oldular, isteseler motruda bağlarlardı ama birinin gelip almasını beklediler.

neyse sağlık olsun...

huceyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    [QUOTE=batuhan35;248899]
    Alıntı wildwildwest adlı üyeden alıntı
    TRAFİK CEZALARI

-Sürücü belgesi olmadan araç kullanmak ve kullanılmasına izin vermek = 188.80 YTL (188 milyon 800 bin TL)

paylasımın ıcın tesekkurler
    ama bu bılgı benım bıldıgım kadarı ıle yanlıs en son ehlıyetsız yakalanan bırı ıle tanıstım 750-850 arası ceza kesmısler.....
    30 gün hapis cezası=600 ytl+188 ytl=788 bide ruhsat sahibi sen değilsen.bide ona
    Orgazma Dudak Büktürür

gezgin_33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF-150

Trafik cezasını ödemek icin

Arkadaşlar öncelikle başlıgı tekrar hortlattıgım için kusura bakmayın. Konu bu başlık ile alakalı oldugu için yeni başlık acmaktan sa burada sormayı uygun buldum..

Gectigimiz cumartesi gunu 92 km ile radara girdim. Ceza kesildi. Ben hafata ici calıştıgım icin cezayı esim yatıracak ama yatıra bilmesi ne gerekli..
    Sadece Motorun ruhsatını götürse yatırabilirmi.
    İllaki elinde caza bildirim tutanagı olması mı gerekli.
    Yada başka nasıl odeyebilir...
    Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
    baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..

acillll

arkadaşlar sırf bu konu için buraya üye oldum lütfen yardım edin arkadaşım geçen sene motorculuk yapıyo bi iş yerinde motorda plaka felan yok soruyolar alacagım vardı vermedi bende motorunu aldım ehliyetide yok motorunu alıyolar ve ehliyetsizlikten 600 lra ceza kesiyolar bu maddi durumundan dolayı ödeyemedi ve bir buçuk yıl geçti cazası nasıl olur hapis cezası verilir mi ve :de kaç yıl verilir bunu örenmek istiyorum lütfen...........

tamyak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA X-MAX 250 ABS
    Alıntı wildwildwest adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    TRAFİK CEZALARI

-Sürücü belgesi olmadan araç kullanmak ve kullanılmasına izin vermek = 188.80 YTL (188 milyon 800 bin TL)
    -Muayene süresini geçirmek veya yaptırmamak = 45.80 YTL (45 milyon 800 bin TL)
    -Alkollü araç kullanmak = 379 YTL (379 milyon TL)
    -Hız sınırlarını yüzde 30'a kadar aşmak = 92.40 YTL (92 milyon 400 bin TL)
    -Hız sınırlarını yüzde 30'dan fazla aşmak = 188.80 YTL (188 milyon 800 bin TL)
    -Araç kullanırken sürücü belgelerini yanında bulundurmamak veya gereken durumlarda yetkililere göstermemek = 92.40 YTL (92 milyon 400 bin TL)
    -Uyuşturucu veya keyif verici madde alarak araç kullanmak = 760.90 YTL (760 milyon 900 bin TL)
    -Taşıma sınırı üzerinde yolcu almak = 45.80 YTL (45 milyon 800 bin TL)
    -Sürücü belgesinin sınıfına göre yetkisiz araç kullanmak = 188.80 YTL (188 milyon 800 bin TL)
    -Trafik polisinin uyarı ve işaretlerine uymamak = 45.80 YTL (45 milyon 800 bin TL)
    -Hız sınırlarının çok altında araç sürmek = 45.80 YTL (45 milyon 800 bin TL)
    -Kırmızı ışıkta geçmek = 92.40 YTL (92 milyon 400 bin TL)
    -Park yasağı bulunan yerlere park etmek = 45.80 YTL (45 milyon 800 bin TL)
    -Trafiği aksatacak veya tehlikeye düşürecek şekilde şerit değiştirmek = 92.40 YTL (92 milyon 400 bin TL)
    -Sürücü belgeleri geri alındığı halde, geri alma süresi içinde araç kullanmak = 188.80 YTL (188 milyon 800 bin TL)
    -Döner kavşaklarda dönüş-geriye dönüş kurallarına uymamak = 45.80 YTL (45 milyon 800 bin TL)
    -Taşıma sınırı üzerinde yük almak, dingil ağırlığını aşmak = 188.80 YTL (188 milyon 800 bin TL)
    -Mali sorumluluk sigortası yaptırmamak = 45.80 YTL (45 milyon 800 bin TL)
    Diyelimki b sınıfı ehliyetim var motosiklet kullanırken yakalandım alacağım ceza tam olarak bu rakam mıdır ???

gurkantosun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07
    Alıntı tamyak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Diyelimki b sınıfı ehliyetim var motosiklet kullanırken yakalandım alacağım ceza tam olarak bu rakam mıdır ???
    orada yazan rakamlar 2006 yılının cezaları.
    Ölmek için degil, Ölene kadar...

sakinseytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin 1000
    o cezalar 2006 nın :D şimdiki cezalar fena ben alayını yedim :D bi kere ehliyetsiz motor kullanma cezası 600tl muayenesiz araba kullanma cezası 500tl ilk 15 günde ödersen yüzde 20 indirim
    Motosiklet mucidi

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler